ERDOĞAN YALOVA'DA KONUŞTU, KESİLEN AĞAÇLARI HATIRLATTI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova İl Kongresi öncesinde halka hitap etti. Erdoğan, "Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok" dedi.

"14 ay sonra Yerel Seçimler var. Hedef Yalova'yı gerçek sahiplerine emanet etmektir." diyen Erdoğan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın kestiği asırlık ağaçları hatırlattı ve,"Bunlarda çevrecilik diye bir şey yok. Gereken dersi 2019 Mart ayında vermek için hazır mıyız?" dedi.

KOSKOCA OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NÜ GÖRMÜYORSUN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İstanbul'dan arabana bin 1,5 saatte Bursa'dasın. Kardeşlerim biz onlara kulak asmadık onların gözü var onlar görmüyor. Koskoca Osmangazi Köprüsü'nü görmüyorsun." dedi.

Kongrede konuşan Erdoğan,"Yalova'da asırlık ağaçlar kesilir, biz ise ağaç dikeriz işte Ak Parti ile CHP arasındaki fark bu" dedi.

NE OLMUŞTU?

Karayolları Genel Müdürlüğü Yalova'nın Bursa-Kocaeli yönü geçişlerinin sağlandığı Tonami Meydanı'nda bir üst geçit yapma kararı aldı. Ancak ihaleye çıkılması ve çalışmaların başlatılması için bölgede bulunan 180 adet çeşitli cinsteki ağacın kesilmesi gerekiyordu. Bu nedenle Yalova Belediyesi'nin bu ağaçları kesmesi istendi.



2014 yılında 180 ağaç çevrecilerin tüm tepkilerine rağmen sabah erken saatlerinde Yalova Belediyesi ekipleri tarafından kesilmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.