Hakan Korkmaz'dan hakime hakaret eden Ali Mahir Başarır'a tepki: Kimsin sen ya!

Önceki gün Yalova Belediyesi’ndeki yolsuzluk davasının 9. duruşmasına Vefa Salman’a destek için katılan CHP heyetinde olan CHP Mersin Milletvekili Ali Başarır’ın duruşma salonunda olay çıkartıp adliye koridorlarında bağırıp çağırıp hakime "Ahlaksız herif" diyerek hakaretler yağdırmasına Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz sert tepki gösterdi.

Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı "HAKİME HAKARET ETMEK NEDİR KİMSİN SEN YA!" başlıklı paylaşımında; Ali Mahir Başarır’ın Yalova Adliyesi’nde yaptıkları ve sarf ettiği sözler kabul edilir gibi değil…

Ve kendisi bir avukat…

İnsan bu derece kendini kaybeder mi! Bir hukukçuya yakışır mı bu!

Olacak iş değil!

Koridorlarda bağırmalar, Hakime hakaret etmek nedir kimsin sen ya!

Böyle bir şey olabilir mi!

Vekilsen vekilliğini bileceksin böyle saçmalık olur mu!

Böyle bir şey asla kabul edilemez ve yargı hemen harekete geçmelidir.

Ayrıca AK Parti’nin buna sessiz kalacağını da tahmin etmiyorum.

Evet Yalova Adliyesi’nde CHP’li Vekil Ali Mahir Başarır’ın hakime yaptığı hakaretlere AK Parti’nin üst düzeyde ve üst perdeden bir cevap vermesini bekliyor ve öngörüyorum." ifadelerinde bulundu.

İŞTE ALİ MAHİR BAŞARIR'IN HAKİME HAKARET ETTİĞİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN O ANLAR İZLEYİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.