İmamoğlu: Mutfaktaki yangın ortada

İBB Başkanı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu,"Milliyetçilik vatandaşını birbirine kırdırmamaktır. Milliyetçilik vatandaşını birbirine kötü baktırmamaktır. Milliyetçilik vatandaşın bir kuruşuna bile zeval getirmemektir. Bunlar bir avuç insana hizmet eden kişiler. Milletin derdi onları ilgilendirmiyor. Mutfaktaki yangın, emeklinin durumu ortada." dedi.

İl il dolaşarak mitinglere devam eden İmamoğlu şöyle konuştu;

"Ya bu milleti siz böldünüz siz. Oy veren vermeyen, inançlı inançsız, milli gayri milli, yahu Allah aşkına sorarım size güzel insanlar. Benim inancımı da, benim milliyetçiliğimi de ölçecek kişi bu memlekette anasından doğmadı.

Kimse benim milliyetçiliğimi tartışamaz. Ben de kimsenin milliyetçiliğini tartışamam.

Onlara kalsa bu ülkenin 40 milyonu vatan haini. Hadi oradan! Hadi oradan! Hadi oradan! Allah bunların iftiralarından bu memleketin 86 milyon insanını korusun.

Bu bölme girişimlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ahlak dışı davranışlara fırsat vermeyeceğiz. 86 milyon insanımıza milli yerli ve insan gözüyle bakıyoruz. Bize inancımız da bunu söylüyor bu memleketin vatandaşı olma bilincimiz de bunu söylüyor. Bizi bölmeye çalışanlara sakın fırsat vermeyin. Vermeyin yetki sizin… Sokakta evlatlarınıza o partiden bu partiden, şuralı buralı, şu etnik kökenden bu etnik kökenden, mezhebi şu bu diyerek bölen akla elinizin tersiyle gösterin. Biz milletçe biriz bir."

Anahtar Kelimeler:
İmamoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.