Kılıçdaroğlu: İzlerken gözlerim yaşardı

Kayseri Erciyes Üniversitesi bahar şenliğinde binlerce öğrencinin dev bir koro halinde İzmir Marşı’nı söylemesi ve ortaya çıkan muhteşem görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KILIÇDAROĞLU: İZLERKEN GÖZLERİM YAŞARDI

CHP Grup Toplantısında konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’da yaptığı konuşmada,"Kayseri'de güzel bir görsel şölen vardı, Erciyes Üniversitesi'nin bahar şenliği vardı, binlerce öğrencinin söylediği İzmir Marşı vardı. İzlerken gözlerim yaşardı..." ifadelerinde bulundu.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;

"Kayseri'de güzel bir görsel şölen vardı, Erciyes Üniversitesi'nin bahar şenliği vardı, binlerce öğrencinin söylediği İzmir Marşı vardı. İzlerken gözlerim yaşardı ve o evlatlarımızın bu ülkeye umudu nasıl büyüttüklerini gösterdi bize. Beraber yaşamanın, birlikte yaşamanın, tarihimize sahip çıkmanın önemini bize anlattılar. O şenliğe katılıp İzmir Marşı’nı okuyan bütün Kayserili gençlerin, orada bulunan bütün gençlerin tek tek alınlarından öpüyorum. Siz iyi ki varsınız, iyi ki varsınız.

Ve onlar, emin olun Türkiye Cumhuriyeti'ni büyütecek olanlardır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne itibar kazandıracak olanlardır. Onlar, hepimize, yaşlımıza, gencimize umut olanlardır ve biz onların her türlü hakkını ve hukukunu koruyacağız. Şenlik mi yapacaklar? Şenlik yapsınlar. O gençlere yine sesleniyorum: İktidar değiştiğinde, "acaba tweet atarsam başım belaya girer mi?" diye sakın düşünmeyin. Bizim iktidarımızda rahatlıkla bizi eleştirebileceksiniz. Bizim iktidarımızda bizi eleştirdiniz diye sabahın 6'sında kapınız asla çalınmayacak ve asla gözaltına alınmayacaksınız. Düşüncelerini her gencimiz özgürce ifade edecek, bunun da sizlere sözünü veriyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.