MANSUR YAVAŞ SÖZÜNÜ TUTTU
Göreve geldiği günden beri belediyenin kaynaklarını doğrudan vatandaşa aktaran bir hizmet anlayışıyla partili partisiz herkesin takdirini kazanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgını dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha önce söz vermiş olduğu nakit destek yardımını da hayata geçirdi ve verdiği sözü tuttu.

Başkan Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada söz konusu yardımın kimlere gittiğini de rakamlarla tek tek açıkladı ve aralarında işçi ve esnafların da bulunduğu toplamda 17 bin 492 kişiye nakit destek yardımının başladığını belirtti.


Yavaş'ın açıklaması şöyle:

"İnşaat işçisi 62
Temizlik işçisi 1790
Kıraathane çalışanı 1044
Ayrıca :
Açlık sınırı altı 11407,
Taksici,Servis,Dolmuş,Terzi,Kuaför, Müzisyen, Seyyar Simit-Satıcı: 3189 kişi olmak üzere toplam 17.492 hemşehrimize nakit destek kartları dağıtımına başlanmıştır."

[embed]https://twitter.com/mansuryavas06/status/1247444544980910080[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.