Prof. Dr. Ersan Şen: Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği tehdit altındadır!
Habertürk’te Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı Programı’nda canlı yayında konuşan ünlü Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Suriye ve Suriyeli sığınmacılar konusunda çok önemli açıklamalar ve uyarılarda bulundu.

"Bir ülkenin topraklarında 4-5 milyon sığınmacıyı misafir ettiği nerede görülmüştür?" diye soran Prof. Dr. Ersan Şen şöyle konuştu;

"Bu bilinçlidir ve Türkiye Cumhuriyeti’nin stabilizasyonunu bozma politikasıdır. Türkiye Cumhuriyeti’ni ateş çemberinin içine almadır. Ülkemizdeki sığınmacılar arasında kim bilir, kim söyleyebilir ki; uyuyan hücrelerin olmadığını, silahlı terör mensuplarının buralarda cirit atmadığını, kim takip ediyor onları? Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliği tabii insani misafirperver hareket edelim ama bu memleketin geleceği bir kenara bırakacağımız meseleler midir? Türkiye Cumhuriyeti bu insanlara geçici korumayı sağlar, kanuna göre sağlayabilir ama zorunda değildir niye? Çünkü önce milletinin ve memleketinin ali menfaatlerini gözetmek kaydıyla bunu yapabilir."

ÖNCELİK TÜRK MİLLETİDİR

Prof. Dr. Ersan Şen,"Siz imzaladığınız hiç bir uluslararası sözleşmede ve iç hukukunuz da Türk vatandaşlarının önüne hiç bir milleti memleketi koyamazsınız. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık sebebi Türkiye Cumhuriyeti memleketini ve milletini koruyup kollamaktır. Öncelik budur. Öncelik Türk milletidir. Sorunu çözme noktasında sizin ortaya koyacağınız bütün projelerde önce memleketin ve milletin ali menfaatlerinin önde olması gerekir. Bütün dünya ve ülkelerde bunu böyle yapıyor." dedi.

HERKES KULAKLARINI AÇIP DİNLEYECEK

"Bakın ABD’nin buradaki politikası belli. Herkes bunu bilsin" diyen  Prof. Dr. Ersan Şen,"ABD bu coğrafya da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ateşe atacak bir uydu ve garnizon devlet kurma sevdasında. Bunun da sebebi şu; herkes kulaklarını açıp dinleyecek! ABD burada Büyük Orta Doğu Projesi üzerinden (BOP) Türkiye topraklarını Ermenistan sınırlarına kadar bölmeyi, parçalamayı ve bir başka memlekete kazandırma hedefindedir.

Türkiye Cumhuriyeti Avrupa’dan da göç aldı, Bulgaristan’dan, Yugoslavya’dan göç aldı, Almanya’dan aldı ama bu farklı, bu defa farklı! İyi bilelim, iyi bakalım o Büyük Orta Doğu Projesi’ne, o haritaya iyi bakalım..." dedi.

Türkiye'deki sığınmacı konusunun insani amaç diyerek geçiştirilemeyeceğinin altını çizen Prof. Dr. Ersan Şen,"Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği tehdit altındadır" dedi.

İşte Prof. Dr. Ersan Şen'in çok önemli o açıklamaları

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3THUNzwq2Oc&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.