TEKNOFEST... Selçuk Bayraktar... Direnç Özdemir

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, bakanlıkların, başkanlıkların, kamu ve özel sektör kuruluşlarının, akademik kurumların ve medya şirketlerinin de aralarında bulunduğu 125 kurumla gerçekleştirilen TEKNOFEST’in 8’incisi Ankara’da düzenlendi.

TEKNOFEST’e katılan ve burada temaslarda bulunan Yalova Makine ve İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya geldi.

Direnç Özdemir, Selçuk Bayraktar’a kendisi için özel olarak hazırlanan illüstrasyon eserini takdim etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile de bir araya gelen Direnç Özdemir yaptığı açıklamada,"Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile görüşme fırsatı bulduk. En kısa zamanda kendilerini Yalovamızda ağırlamak üzere göstermiş oldukları yakınlık için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Mütevelli Heyeti Başkanlığını Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yaptığı T3 Vakfı'nın yönetim kurulu başkanı olan Elvan Kuzucu Hıdır ile de görüşen Yalova Makine ve İhtisas OSB Başkanı Direnç Özdemir, Elvan Kuzucu’ya Yalova’nın aronya ürününü takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.