YTSO Başkanı Cemil Demiryürek'ten Revizyon Gazetesi'ne ziyaret YTSO Başkanı Cemil Demiryürek'ten Revizyon Gazetesi'ne ziyaret

Yalova Makine İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı'na Başkanlık eden Yalova Valisi Hülya Kaya,"Bu OSB mimari yapısı, sosyal donatı alanları, Teknopark'ı ve çevreye duyarlı yapısıyla tam bir cazibe merkezi olacak" dedi.

Vali Hülya Kaya,"Ekonomik büyümeyle birlikte çevre kalitesinin ve sosyal kapsayıcılığın da arttırılmasını hedefleyen Yalova Makine İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı'na katıldık. Bu OSB mimari yapısı, sosyal donatı alanları, Teknopark'ı ve çevreye duyarlı yapısıyla tam bir cazibe merkezi olacak." ifadelerinde bulundu.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ise yaptığı açıklamada,"Müteşebbis Heyet Başkanımız Sayın Valimiz Sayın Hülya Kaya başkanlığında Müteşebbis Heyet toplantımızı gerçekleştirdik, yeni döneme ilişkin prensip kararlarımızı aldık. Vizyoner yaklaşımı ve Yeşil OSB çalışmalarımıza göstermiş olduğu destek için şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.