Vefa Salman ihaleye fesat karıştırmakla suçlandığı davanın duruşmasına katılmadı!

CHP Yalova Milletvekili aday adayı olmak için yolsuzluk soruşturması kapsamında yargılandığı davadan dolayı uzaklaştırıldığı Yalova Belediye Başkanlığı görevinden geçenlerde istifa eden Vefa Salman'ın bugün başka bir davadan yargılandığı duruşmaya katılmaması dikkat çekti!

Vefa Salman'ın ihaleye fesat karıştırmak suçlamasıyla yargılandığı davanın bugün yapılan duruşmasına katılmadığını kamuoyuna duyuran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vefa Salman'ı kamuoyuna açıklama yapmaya davet etti.

Vefa Salman'a duruşmaya niye katılmadığını soran Hakan Korkmaz şu ifadelerde bulundu;

"Bugün Vefa Salman ihaleye fesat suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşmasına katılmadı!

Vefa Salman'ın avukatları da istifa ettiler!

'Vefa Salman bugün duruşmaya katılsaydı mahkeme karar verecekti ama ne Vefa Salman ne de avukatları mahkemeye katılmayınca dava 5 Mayıs'a ertelendi...' söylentileri var!

Vefa Salman kamu görevinden dolayı yargılandığı ve bugün milletvekili olmak için kamuoyunun önüne çıktığı için gerek kendisinin yaptıkları gerekse kendisiyle ilgili gelişmelerin haber değeri olduğu ve kamuyu ilgilendirdiği için gerçeklerin ortaya çıkması adına Vefa Salman'a soruyorum...

Ey Vefa Salman, ihaleye fesat karıştırmak suçlamasıyla yargılandığınız ve geçen yazımda dosyada hakkınızda sağlam delillerin olduğunu özellikle belirttiğim davanın bugünkü duruşmasına neden katılmadınız?

Avukatlarınız neden istifa ettiler?

Ey Vefa Salman, yoksa duruşmalardan kaçarak ve davaları uzatarak yine günü kurtarma peşinde misin?

Soruyorum.

Vefa Salman'ı başta Yalova halkına olmak üzere kamuoyuna açıklama yapmaya davet ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Vefa Salman Ihaleye Fesat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.