Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk yeniden Hatay'da

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesiyle Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’a ziyarette bulundu.

Daha önce arama-kurtarma ekiplerinin koordinesi için bölgeye giden Başkan Mustafa Tutuk, yeniden afet bölgesine giderek afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne giden Başkan Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi’nin depremin yaralarının sarılması için yapılacak tüm çalışmalar içerisinde yer alacağını bildirdi.

Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu ve Bahaddin Erbay’ın da yer aldığı ziyarette depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Tutuk, "Gün, birlik ve dayanışma günüdür. Gün, yardımlaşma günüdür." dedi.

Depremzedeler için Yalova’da devlet-millet olarak seferber olduklarını belirten Başkan Mustafa Tutuk, "Depremin yaşandığı saatten itibaren çalışmalarımızı yoğunlaştırarak deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan gıda, yiyecek başta olmak üzere tüm ihtiyaçları hemşerilerimizin desteğiyle toplayarak deprem bölgesine gönderdik. Şimdi yaralarımızı sarma zamanı. Bu günler insani olarak birbirimizle yardımlaşma günüdür, dayanışma günüdür. Elimizde ne varsa bölüşme günüdür." dedi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki koordinesinde depremin yaralarının sarılması için farklı il ve ilçelerden belediye başkanları ile bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.