Yalova'dan deprem bölgelerine giden ekipler hayat kurtarmaya devam ediyorlar

Deprem felaketini de acısını da çok iyi bilen Yalova, Türkiye’yi sarsan ve 10 ilde etkili olan depremden hemen sonra belediyeleriyle, kamu kurumlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, önde gelen firmalarıyla ve vatandaşların yoğun katılımıyla adeta bir yardım seferberliği içine girdi ve afet bölgelerine akla gelen her türlü ihtiyaç maddelerini yolladı, yollamaya da devam ediyor.

Öte yandan başta Yalova, Altınova, Çiftlikköy, Çınarcık Belediyesi kurtarma ekipleri de depremden etkilenen illere süratle ulaştılar ve enkaz kurtarma faaliyetlerine devam ediyorlar.

Yalova’dan Hatay’a giden kurtarma ekipleri felaketin 70'inci saatinde Sefa ve annesini de sağ salim enkaz altından kurtarmayı başardılar.

YALOVA SİZLERLE GURUR DUYUYOR

İşte bu faaliyetlere dikkat çeken Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Yalova’dan afet bölgelerine giden Yalova, Altınova, Çiftlikköy, Çınarcık Belediyesi kurtarma ekipleri canla başla çalışıp hayat kurtarmaya devam ediyorlar. Hepiniz birer kahramansınız. Yalova sizlerle gurur duyuyor." diyerek ekiplere moral motivasyon desteğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.