YTSO Başkanı Tahsin Becan'dan Karma OSB açıklaması

Özel Haber... Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın gündemle ilgili sorularını yanıtlayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan,"Karma OSB ile ilgili çıkan karar zaten yeni değil. Bu en az 3-4 ay önce çıkan bir karar. Bugün gündeme gelmiş ayrı konu. Gemi Yan Sanayi ile Tekstil OSB iki tane OSB’ydi... Bunları birleştirdik tek OSB çatısı altında ama yine ihtisas olmak şartıyla içine de otomotivi ekledik." dedi.

Başkan Tahsin Becan,"Yani otomotiv dediğiniz zaman elektrikle yapılan otomotivin yan parçalarını üreten veya gemi yan sanayinin içindeki elektrik malzemelerini üreten bu gibi parçalar olacak. Ama bu üç tane ana nace kodunun dışında hiç bir nace kodlu yok bacalı yok işte kimya şu bu alakasız bir şey giremez. Girdiği anda zaten dava açar durdururuz. İhtisas yani karma yok." ifadelerinde bulundu.

TAHSİN BECAN'DAN OLAY AÇIKLAMALAR... AZ SONRA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.