AK Parti Yalova'da iki milletvekili çıkaramayabilir!

AK Parti Yalova’da milletin karşısına doğru adaylarla çıkmazsa bu defa iki vekil çıkaramayabilir.

Geçen seçimlerde bunu başarmıştı AK Parti ve Yalova’da iki vekil çıkarmıştı ama şuan siyasi konjonktür öyle değil, farklı...

Özellikle şu parti bu parti diye isim vermek istemiyorum ama Yalova’da yükseliş içindeki partilere ve gösterecekleri milletvekili adaylarına göre hareket edilip dikkat edilmez ve milletin karşısına doğru adaylarla çıkılmazsa AK Parti Yalova’da bu defa iki vekil çıkaramayabilir.

Tarafsız biz gözle Yalova siyasetinin nabzını tutan biri olarak, AK Parti açısından böyle bir tehlikeyi, yani iki milletvekili çıkaramama tehlikesini gördüğümü ifade etmek isterim.

Sonra kimse kabahatli aramasın ondan diyorum yani...

Bakın şuan AK Parti’nin Yalova’da iki vekili var ayrıca Yalova Belediyesi’de AK Parti’de ve Mustafa Tutuk başkanlığında başarılı çalışmalar ve hizmetler yapılıyor dolayısıyla Yalova’da psikolojik üstünlüğün AK Parti’de olduğunu söyleyebiliriz.

Fakat AK Parti Yalova’da değişen siyasi dinamikleri görmez veya önemsemezden gelir veya rehavete kapılıp milletin karşısına doğru adaylarla çıkmazsa iki vekil çıkaramaz...

Ve bu olursa...

Mesela tablo 2-1 CHP lehine dönerse veya 1-1-1 şeklinde bir milletvekili dağılımı ortaya çıkarsa, AK Parti’de önce il yönetimi gider sonra teşkilatlarda revizyon başlar... Bir tane ilçe başkanı ve yönetimi görevde kalamaz ve hepsi değişir ve AK Parti Yalova’da psikolojik üstünlüğü de kaybeder ve yaklaşan yerel seçimler öncesi de bu hiç iyi olmaz.

Benden söylemesi.

Sonra söylemedi uyarmadı demesin kimse.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.