AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü'ye soruyorum

AK Parti Yalova’nın çiçeği burnunda yeni il başkanı Umut Güçlü, devir teslim töreninde yaptığı dikkat çeken konuşmada,"Hiçbir pisliğin içinde benim adımı görmeyeceksiniz" ifadelerinde bulundu.

Burada "pislik" derken; adam kayırma, iş ve ihale takibi, rüşvet, avanta vesaire gibi şeylerin kastedildiği ortadadır.

Kulağa hoş gelen, "Yetmez ama evet" diyebileceğimiz bir söz sarf edip bir taahhütte bulundu AK Parti Yalova il başkanı Umut Güçlü ve bu sözü, bu taahhüdü zaten haber haline getirip bir bakıma not aldık ve elbette takip edeceğiz.

Gelelim işin "Yetmez" kısmına...

Şöyle ki;

İl Başkanı Sayın Umut Güçlü, "Hiçbir pisliğin içinde benim adımı görmeyeceksiniz" sözü ile kendisi ile ilgili bir taahhütte bulunmuştur.

Buradan Sayın Başkan Umut Güçlü’ye seslenmek ve kendisine sormak istiyorum...

Sayın Başkan,

Verdiğiniz bu söz yönetiminiz içinde geçerli mi?

"AK Parti Yalova İl Yönetiminden hiç kimsenin adını, ismini hiçbir pisliğin içinde görmeyeceksiniz" diyebiliyor musunuz ve il başkanı olarak bu sözü verebiliyor musunuz?

Sayın Başkan, açık açık söylüyor ve soruyorum...

Daha önce il yönetiminde bulunan bazı isimlerin konumunu kullanarak kamu kurumlarından veya il müdürlüklerine bağlı bazı vakıf vesaire yerlerde iş takibi yapıp pazarlık usulü ihale aldıklarını biliyoruz!

Sorum şu;

Sizin döneminizde de bunlar olacak mı?

Sizin döneminizde de il yönetiminden bazı isimleri iş ve ihale takibi yaparken veya pazarlık usulü ihale alırken görecek miyiz?

Sayın İl Başkanı Umut Güçlü’ye soruyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
YalovaUmut Güçlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.