AK Parti yüzünü millete döndüğü sürece kaybetmez

Memur ve emekli maaş artış oranlarının 2 gün içinde %25’den %30’a yükseltilmesini “yetmez” ama yine de olumlu bir gelişme olarak gördüğümü ifade etmek isterim.

Bu karar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplumun tepkilerini nasıl takip edip önemsediğini de gösteren bir gelişme gibi... ki bunu bir süre önce “iktidarın halktan koptuğu” eleştirilerini yapan bir olarak söylüyorum.

Milletin başta ekonomi olmak üzere sıkıntılarını çözdüğü ve bu anlamda gayret gösterdiği sürece iktidarın tek rakibi kendisidir.

Bunu ülke siyasetinde bir durum tespiti olarak söylediğimi de belirtmek isterim.

Evet son atılan adımları “İktidar bütün düğmelere aynı anda basıyor” şeklinde yorumlayanlar veya seçime yönelik adımlar olarak değerlendirenler olsa da ben AK Parti iktidarı yüzünü millete döndüğü sürece seçimlerde zorlanabilir ama iktidarı kaybetmez, kaybetmeyecektir diye değerlendiriyor ve öngörüyorum.

Elbette bu öngörüm bugün için geçerlidir. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkınca vesaire siyasettir bu yarın ne olur bilinmez. Birisi çıkar "Ben daha iyisini yaparım" iddiasını ortaya koyup halkı ikna eder ve milletimiz teveccüh gösterir ve her şey değişir. Hee böyle biri çıkar ve bu iddiayı ortaya koyup halkı ikna eder mi bunu görmeden yaşamadan bilme şansımız yok.

Tekrar etmekte fayda görüyorum ki; Bugünkü konjonktürde AK Parti milletten kopmadığı ve sorunları çözmek adına yüzünü millete döndüğü sürece tek rakibi kendisidir.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Memur Ve Emekli Zammı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.