AK Parti’yi Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin gibiler aşağı çekiyor!

Biri şehit yakını iki kadın işçiyi makam odasında hakaret ederek sendikadan istifaya zorlayan AK Parti'li Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Aynı günün sabahında kalabalık bir işçi grubuna istifa baskısı yapan Başkan Yaşar Şahin'in şehit yakını kadını 'çık dışarı' diyerek odasından kovduğu görüntülere yansıdı.

Beni asıl rahatsız eden AK Parti’li Belediye Başkanının işçileri adeta sigaya çekmesi ve işçilerin işinden olmamak için belediye başkanının önünde adeta el pençe divan durmaları oldu... ki bu belediye başkanının saygıyı hak etmediği ortadadır.

İşçilerin millet olduğunu ve kendisini o makamlara milletin getirdiğini unutanlar çok...

Görüntülere ve fotoğrafa bakınca AK Parti’ye bir süredir yaptığım eleştiri geldi...

Evet bir süredir AK Parti’nin milletten koptuğunu ısrarla yazıyorum... ki bu görüntülerinde AK Parti’nin milletten nasıl koptuğunun bir göstergesi olduğunu düşündüğümü ifade etmek isterim.

Şüphesiz bu gibi kendisini milletin üstünde gören bazı AK Parti’lilerin yaptıkları AK Parti'nin geneline mal edilemez ama AK Parti’yi Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin gibilerinin aşağı çektiği bir gerçektir.

Tabii ki gereği derhal yapılmalıdır ve bu kendini bilmez AK Parti'den ihraç edilmelidir.

Aksi takdirde millet sandıkta gereğini mutlaka yapacaktır... ki bunu millete bırakmamak lazım diye düşünüyorum.

Çünkü milletin sandıkta keseceği faturada atacağı tokatta ağır olur!

Benden söylemesi...

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.