Ali Murat Silpagar iki başkan yardımcısı daha görevlendirdi

Handan Meydan Kırış ve Ali Kaplan...

Çiftlikköy Belediyesi’nin yeni başkan yardımcıları...

Evet bu iki isim Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın tasarrufuyla başkan yardımcısı olarak görevlendirildiler ve böylece belediyede başkan yardımcısı sayısı 3’e çıkmış oldu.

Çiftlikköy’e OSB’lerin gelmesiyle ilçenin gelişip büyümesi ve beraberinde belediyecilik hizmetlerinin aynı paralelde devam etmesi için tabiri caizse bir yük paylaşımı yaptı Başkan Ali Murat Silpagar ve belediyede başkan yardımcısı sayısını 3’e çıkardı.

Başkan Ali Murat Silpagar’ı bu tasarrufundan dolayı tebrik ediyorum, yeni başkan yardımcılarına da başarılar diliyorum.

Gelelim madalyonun diğer yüzüne...

Geçen bir yazı kaleme almış ve Ali Murat Silpagar’a bazı oyunlar oynandığından ve kendisine bazı tuzaklar kurulduğundan bahsetmiştim... ki burada amaç tabii ki Başkan Silpagar’ı koltuğundan etmektir!

Bunu CHP istiyor mu Çiftlikköy’de?

Evet istiyor... CHP, Çiftlikköy’de Ali Murat Silpagar’ı yenip Çiftlikköy Belediye yönetimini ele geçirmek istiyor... ki bundan daha doğal bir şey olamaz. Siyasetin gereğidir bu.

Peki Çiftlikköy’de başka kimler istiyor Ali Murat Silpagar’ı koltuğundan etmeyi?

AK Parti içindeki klikler!

Ali Murat Silpagar’ı zayıflatmak için kendisini doğrudan hedef alamayan AK Parti içindeki klikler ne yapıyorlar? Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’ı hedef alıyorlar!

Niye hedef alıyorlar peki?

E Çiftlikköy Belediyesi tanınmış asfalt firmasına 2.5 milyon ceza kesiyor!

Filancanın imar uygulaması isteğine cevap vermiyor vesaire bunu yapan birimde Abdurrahim Solmaz’a bağlı... Haliyle düşman sahibi olur bu kararları veren biri diye düşünüyorum açıkçası.

Hülasa...

Ali Murat Silpagar, iki başkan yardımcısı daha atayarak Abdurrahim Solmaz’ın üzerinden bazı yükleri alıp bir yük paylaşımı yaptı ve bunu yapmak suretiyle malum kliklerin Abdurrahim Solmaz üzerinden kendisini zayıflatma çabalarını da boşa çıkardı.

Yalova'da siyasi partileri ve belediyeleri, buralardaki gelişmeleri sizleri haberdar etmek için takip ediyorum ve yazdıklarımın benim okumalarım ve görüşlerim olduğunu lütfen unutmayın diyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.