Bari bu sorunları çözün!

Whatsapp ihbar hattımıza yollamış vatandaş...

Çınarcık Taşliman Mahallesi'nde bir altyapı sorunu olduğu görülüyor... ki sorunlu bir yer burası zaten... Daha önce haberini yaptığım için biliyorum.

Vatandaş,"Dilekçeler verildi ama çözüm yok" şeklinde tepkili...

Başta AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Başkan Numan Soyer olmak üzere Çınarcık Belediye yetkililerinin dikkatine...

Seçim döneminde birçok mega proje sözü verip tutmayan Sayın Vekil ve Belediye Başkanının en azından Çınarcık'ta vatandaşları rahatsız eden bu gibi altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaları gerekir diye düşünüyor ve bunun bir beklenti de olduğunu vurgulamak isterim.

Kimse bulunduğu makamların vatandaşa hizmet makamları olduğunu unutmasın...

Umarım bahse konu sorunları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar bir an önce başlar... ki şüphesiz belediyecilik hizmetleriyle iktidara gelen AK Parti'nin hizmet anlayışına yakışan da bu olacaktır.

Aksi halde eleştirilerimiz bir üst perdeden olacak...

Sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.