Bekir Bozdağ'ın Yalova'ya gelmesi

Yalova Belediye Meclisi Kasım ayı Toplantılarına baktım...

2. Birleşimde bir tarla satışıyla ilgili yaşanan tartışmada Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, CHP’li meclis üyelerine,"Bizden önce imarsız satılan yerleri çıkartmamı ister misiniz?” diye sorunca CHP’li Meclis Üyesi Burçin Tangürek "Bir daha ki mecliste lütfen çıkartır mısınız?" demiş.

Burada CHP’li meclis üyelerinin ne yapmaya çalıştığını açıkçası anlamaya çalışıyorum...

Şöyle ki;

Zaten sıkıntılı ve şaibeli olan geçmiş dönemin kurcalanması kime yarar?

Nitekim bir ara Mustafa Başkan geçmiş dönemdeki 281 icra dosyasını 41 milyon ödeyerek kapattığını anlatınca CHP'li üyelerin başları önde ne hale geldiği ortada!

Mustafa Tutuk,"Bizden önce imarsız satılan yerleri çıkartmamı ister misiniz?" dediğine göre bazı bilgilere sahiptir diye düşünüyorum.

Hal böyleyken...

CHP’lilerin "Bir daha ki mecliste lütfen çıkartır mısınız?" diye ısrarını çözemedim açıkçası... Hani pas verip bize gol at der gibi adeta!

Acaba CHP’liler Mustafa Tutuk blöf yapıyor mu zannedip "Lütfen çıkartır mısınız?" dediler.

Mustafa Tutuk, geçmiş dönemde yani şu kadar imarlı imarsız yer şu kadar fiyata veya zararına satıldı dediğinde burada kim zarar görecek?

Geçmiş dönemin 1 ve 2 numarası zarar görecek diye düşünüyorum. Yani Vefa Salman ve belediyeyi perde arkasından yöneten yardımcısı Halit Güleç zarar görecek!

Yani bunu öngöremiyor mu CHP’li meclis üyeleri yoksa dediğim gibi Mustafa Tutuk blöf yapıyor mu zannettiler bilemedim açıkçası.

Veya ne çıkarsa çıksın "Mecliste çoğunluk sizdeydi onay vermeseydiniz..." der yırtarız diye mi düşünüyorlar acaba...

Neyse bekleyelim ve neler olacak görelim...

Ben "Bizden önce imarsız satılan yerleri çıkartmamı ister misiniz?" diyen Mustafa Tutuk’un, CHP’li Burçin Tangürek'in "Bir daha ki mecliste lütfen çıkartır mısınız?" şeklindeki ısrarlı talebi üzerine gerekeni yapacağını düşünüyorum.

Galiba pazartesi günü belediye meclisi...

Şimdiden pazartesi yapılacak meclis toplantısını merakla beklediğimi belirtmek isterim.

SİYASETÇİLERİN GAZINA GELMEYİN

Masada olmayan ve dahası masada olmadığı için rahatsızlığını her fırsatta dile getiren partiyi "masanın altında","6’lı masanın 7. ayağı var" falan diye sanki masadaymış gibi konuştular ve adeta demediğini bırakmadılar!

Peki sonra ne oldu?

Anayasa düzenlemesi bahanesiyle gittiler kendileri o partiyle masaya oturdular!

Elbette bunlar siyasetçiler ve siyaset yapıyorlar. Siyaseten yanlış olan bir şey yok zaten.

Demem o ki;

Daha önce söyledim yine söylüyorum...

Aman bu siyasetçilerin gazına gelip sakın birbirinizi kırmayın... Sonunda pişman olan, mahcup olan siz olursunuz!

Benden söylemesi.

ALİ MAHİR BAŞARIR’IN YAPTIĞI 3 ŞEY!

1-Vefa Salman’ın yargılandığı duruşmada olay çıkarıp Yalova Adliyesi koridorlarında bağırıp çağırarak hakime hakaretler yağdıran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Adalet nasıl aranmaz" bunu herkese göstermiştir.

2-Ali Mahir Başarır bu sorumsuz davranışıyla; "Mağdurum" algısıyla siyasette gemisini yürütmeye çalışan Vefa Salman’a büyük zarar vermiştir.

3-Ali Mahir Başarır bu öngörüsüz davranışıyla; AK Parti’ye en çok eleştirildiği "Adalet" konusunda adeta manevra yapacağı geniş bir alan sağlamış ve bu anlamda CHP’ye büyük zarar vermiştir.

BEKİR BOZDAĞ’IN YALOVA’YA GELMESİ

CHP Heyetinin Yalova Adliyesi vakasının ardından AK Parti Yalova İl Danışma Toplantısına özellikle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılması, AK Parti’nin bu anlamda ne kadar stratejik ve doğru politikalar izlediğini göstermiştir.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Yalova’ya gelmesi ve burada verdiği mesajlar, CHP’ye adeta gözdağı veren bir güç gösterisi olduğu kadar AK Parti’ye, AK Parti Yalova Teşkilatlarına da moral olmuştur.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.