Binicioğlu, DOWAKSA'nın üzerine giden Ahmet Özsümer'in kellesini aldı!

Demokrat Parti Yalova’da bir görev değişikliği oldu ve Zehra Görener, DP Yalova İl Başkanı olarak atandı.

Öncelikle Zehra Görener hanımefendinin bu göreve gelmesinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Ayrıca DP’deki bu görev değişikliğinin ayrışmaya değil aksine DP Yalova ailesinde birlik beraberliğin artmasına vesile olmasını dilerim.

Şimdi gelelim vakıf olduğum bilgiler ışığında DP Yalova’daki bu değişimi kısaca yorumlamaya...

Geçtiğimiz aylarda Barbaros Binicioğlu, DP’ye geçip Genel Merkezde görev alınca kendisiyle bir görüşme yapmıştım ve Sayın Barbaros Binicioğlu sorularıma cevap vermişti.

O söyleşide yayınlamadığım bölümde Sayın Barbaros Binicioğlu’na, Yalova Teşkilatında bir değişiklik yapmayı düşünüp düşünmediğini sormuştum çünkü ilk aklıma gelen bu olmuştu ne yalan söyleyeyim...

Çünkü Özsümer ve Binicioğlu gibi siyasette iki baskın karakterin uzun süre bir arada çalışamayacaklarını öngörmüştüm diyelim...

Tabii Sayın Binicioğlu bu sorum karşısında çok net ifadelerle DP Yalova Teşkilatında bir değişiklik yapma gibi bir düşüncesinin olmadığını bana söylemişti.

Fakat görüldüğü üzere bu değişiklik kısa bir süre içinde gerçekleşti.

Dün ben değişiklik haberini öğrenince Ahmet Özsümer ile de bir görüşme yaptım. Kendisi benim çeşitli konularda bilgilerine başvurduğum ve sık sık görüştüğüm isimler arasındadır zaten. Evet bu görüşmemizde Ahmet Özsümer bana bir süredir bazı gelişmelerin olduğunu ve böyle bir değişiklik beklediğini söyledi.

Ahmet Başkan bana Zehra Görener’in bu göreve gelmesinden duyduğu memnuniyeti de belirtti ve aktif siyasete bir virgül koyacağını ayrıca kısa süre içinde bir basın açıklaması yapacağını da söyledi.

Genel anlamda ulaştığım bilgilere göre; Ahmet özsümer’in son zamanlarda özellikle bu DOWAKSA'nın üzerine gitmesi, DP Yalova’daki bu değişimin sebeplerinden biri gibi duruyor.

Barbaros Binicioğlu, DOWAKSA'nın üzerine giden Ahmet Özsümer'in kellesini aldı diyebiliriz siyaseten.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.