CHP'de Kemal Baş sesleri

TEŞKİLATLARDAKİ ATAMALAR VE BELEDİYE BAŞKANLARININ BELİRLENMESİ

AK Parti Yalova’da hem teşkilatlardaki değişim ve yeni atamalar için hem de 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalara başladı.

Bu amaçla önümüzdeki hafta bir genel merkez yetkilisinin Yalova’ya gelmesi bekleniyor.

CHP'DE KEMAL BAŞ SESLERİ

CHP, malum yolsuzluk skandalıyla yönetimini AK Parti’ye kaptırdığı Yalova Belediyesi’ni 2024 yerel seçimlerinde nasıl tekrar kazanırım hesaplarını yapıyor.

Mehmet Gürel’in başkan adayı gösterilmesi halinde CHP’nin Yalova Belediye Başkanlık seçimini kazanamayacağını düşünen CHP içinde bir grup, Kemal Baş’ı CHP Yalova Belediye Başkan adayı göstermek için sessiz ve derinden yoğun bir uğraş içindeler.

ÇİFTLİKKÖY’DE OKTAY ATİK İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI!

CHP’nin Çiftlikköy’de kimi belediye başkan adayı göstereceği merakla bekleniyor.

CHP kulislerinde şuan Oktay Atik ismi ciddi şekilde ön plana çıkmış durumda.

AK PARTİ ALTINOVA’DA NE YAPACAK?

Altınova, Yalova’da AK Parti’nin kaybetmek istemediği yerlerin başında geliyor.

Mevcut Başkan Metin Oral’ın dört dönemlik olması sebebiyle Metin Oral ile devam edilip edilmeyeceği MYK’da alınacak kararla netleşecek.

Eğer MYK’dan bu konuda esnek bir karar çıkarsa, Altınova siyasetinin en önemli siyasi aktörü konumundaki Başkan Metin Oral’la devam edileceği yönünde bir eğilim var.

Diğer taraftan Başkan Metin Oral’ın 3 dönem kuralına takılacağını hesap eden AK Parti içinde bir grup, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ı Altınova Belediye Başkan adayı göstermek için yoğun bir uğraş içindeler.

AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ ÇINARCIK’LA ÖZEL OLARAK İLGİLENECEK

AK Parti Çınarcık’ta bir taraftan başarısız bir dönem geçiren Numan Soyer’in yerine belediye başkan adayı göstermek için halkta karşılığı olan güçlü bir isim arayışında… diğer taraftan Numan Soyer’le yola devam edilirse “Çınarcık’ın tekrar CHP’nin eline geçmesinin önüne nasıl geçeriz” ve “Çınarcık’ı tekrar nasıl kazanırız” bunun arayışı içinde.

Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Çınarcık’ın tekrar kazanılması için bu süreçte yine önemli rol üstlenip Çınarcık’a ağırlık vereceği ve bu amaçla il başkanı Umut Güçlü’nün de genç vekille Çınarcık’ın tekrar kazanılması için yol haritasını ve izlenecek stratejileri belirlemek için çalışmalara başladığı sızan bilgiler arasında.

HAKAN KORKMAZ

REVİZYON GAZETESİ

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.