Çınarcık Belediyesi yine maaşları ödeyemedi işçiler mağdur!

Numan Soyer başkanlığındaki Çınarcık Belediyesi bir türlü düzenli maaş ödemesi yapamadığı için belediye personeli sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi geçen ay ve bu ayda düzenli maaş ödemesi yapamadığı için maaş promosyon anlaşması yapılan TEB’in işçilere 10.600 TL. tutarındaki promosyon ödemelerini de yapmadığı bana aktarılan ulaştığım bilgiler arasında.

Üstelik personelden, önceki bankaya yani Yapı Kredi’ye olan 2500 TL. promosyon ödemesinin de kesilmesi, buna karşılık yeni promosyon ödemesinin Çınarcık Belediyesi maaşları yatıramadığı için banka tarafından yapılmaması personeli sıkıntıya sokmuş durumda.

Çınarcık Belediyesi’nde başkan Numan Soyer’in 3.5 seneden fazla bir süredir hala mali disiplini sağlayamayıp düzenli maaş ödemesi yapamamasını üzüntü ve hayretler içerisinde karşıladığımı bütün samimiyetimle ifade etmek isterim.

Başta AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş olmak üzere AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yönetimini de; Çınarcık Belediyesi’nin AK Parti’ye geçtiğinden beri personele düzenli maaş ödemesi yapamadığını ve personelin bu anlamda büyük mağduriyetler yaşadığını ve bu tablonun AK Parti’ye yakışmadığını düşündüğümü ifade ederek konunun üzerine eğilmelerinin artık elzem haline geldiği noktasında kendilerini uyarıyorum.

Tamam Mustafa Tutuk yönetimindeki Yalova Belediyesi’nde AK Parti iyi şeyler yapıyor ama yine AK Parti’nin sözde yönettiği Çınarcık Belediyesi’nde 3.5 sene geçti hala düzenli maaş ödemesi yapılamıyor ve ne milletvekilleri ne de il yönetimi hiçbir şey yapmıyor... Olacak iş mi bu?

Bu ne vurdumduymazlık anlamak mümkün değil!

Yerel yönetimlerdeki başarıları sayesinde iktidar olmuş bir partiye yakışıyor mu bu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’sine yakışıyor mu bu?

Soruyorum.

Millet son yerel seçimlerde öyle veya böyle iktidar partisinin adayına oy verip başa geçirdi ki Çınarcık iktidarın gücüyle layık olduğu hizmetlere kavuşsun diye ama bırakın bu anlamda söz verilen projelerin hayata geçmesini belediye daha düzenli maaş ödemesi yapamıyor!

Biraz ilgilenin şu belediye ile ayıptır, yazıktır!

Hee... Çınarcık'ı gözden çıkardıysanız da söyleyin bilelim yani.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.