Erdoğan'a zarar veriyorsunuz!

Yalova İl Özel İdaresi yeni araçlar almış, kurdele falan kesip tören düzenlemişler hayırlı olsun fakat Vali, Hasan Soygüzel ve iki vekil orada ama il başkanı Muğlim Bağatar yok! Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yok!

Hadi Mustafa Başkanı geçtim de İl Başkanı niye yok!

Hayır sonra ben "paralel il yapılanması var" falan deyince de kızıyorsunuz ondan diyorum yani... Kızmakla da kalmayıp vay efendim Hakan Korkmaz'a bunları kim yazdırdı, o yazdırdı, bu yazdırdı başlıyorsunuz iftiraya iyi mi...

AK Parti içindeki bir grubun Muğlim Bağatar'sız ve Mustafa Tutuk'suz Yalova hayali kurduğunu bildiğimden birilerinin bu gibi ufak hesaplar içine girmelerine de açıkçası şaşırmıyorum ama merak ettiğim husus şudur;

Böyle mi kritik 2023 seçimlerinde başarılı olacaksınız?

Sayın Cumhurbaşkanı sizden bunu yapmanızı mı istiyor yoksa birlik beraberlik içinde olmanızı mı istiyor?

Bunu yaparak ve bu ayrışmayı fotoğraflarda bile millete göstererek kimseye değil sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a zarar veriyorsunuz bunu bilin!

Umarım herkes ne yaptığını biliyordur!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.