Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun tuzağına düştü!

Dünya basınına bile konu oldu dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriklerinin kesilmesi...

E bir ülkede anamuhalefet liderinin evinin elektrikleri kesilirse bırakın ülkeyi dünya gündeminde de yer bulur bu hadise... ki bunu öngörememek için gerçeklikten kopmuş olmak yeterlidir.

Ne zaman ki ülkede gündemi muhalefet belirlemeye başladı... AK Parti’nin düşüşü de o zaman başladı.

Şüphesiz Kılıçdaroğlu’nun dünya basınına bile konu olan ve nihayetinde elektriklerinin kesilmesine sebep olan eylemi bir iletişim stratejisi faaliyetinden başka bir şey değil ve iktidarda dün yandaş gazetelerden önceden duyurduğu üzere belli ki bilerek yaptığı elektrik kesme hamlesiyle bahsettiğim stratejik faaliyetin tıkır tıkır işlemesine fırsat verdi ve bu amaca hizmet etti.

Evet ancak trollerin ve trol kafalıların anlayamayacağı açık bir hata yaptı iktidar ve gündemi belirleme işini yine muhalefete ihale etti iyi mi!

Kılıçdaroğlu eylemini sonlandırmayı planladığı bir haftayı şüphesiz iyi kullanmak adına bugün ülkedeki ağır ekonomik tablodan nasibini almış elektrikleri kesik vatandaşları ziyaret edecek ve eylemini gündemde tutmaya devam edecek.

Uzatmayayım...

Nedir burada ortaya çıkan ve sadece trollerin ve trol kafalı partizanların anlayamadığı algı?

Millet ağır ekonomik tablo ve derin yoksullukla geçim sıkıntısı çekerken bir tarafta bazen sorunu görmemezlikten gelip inkar eden bazende kabul eden ama buna rağmen israf ve şatafatından asla ödün vermeyen bir iktidar var...

Diğer tarafta elektriği kesik 4 milyon hane de yaklaşık 16 milyon çaresiz vatandaşın durumuna dikkat çekmek için evini karanlığa gömen bir anamuhalefet ve lideri var.

Görünen o ki; ortaya çıkacak algıyı İstanbul seçimlerinde de öngöremeyip tarihi bir hezimet yaşayan iktidar ders almışa benzemiyor.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.