Erol Tatar: Siyasette rüzgar böyle estirilir... Siyaset Yalova’da şimdi başlıyor!

Çiftlikköy’de İYİ Parti’ye katılımlar olmuş… Bunun haberini ayrıca vereceğim.

Erol Başkanım da adeta fırsat bu fırsat diyerek yazmış bana…

Yazmış dediğime bakmayın… Bildiğiniz gönderme yapmış bana… Sadece bana da yapmamış yani!

Tebrik ettiğim ve bu ifadelerini haber ve yazılarımda kullanacağımı kendisine söylediğim Erol Başkanın dediklerine bakalım… üzerine bir iki şey söyleyeceğim.

“Hakan bey günaydın. Siyasette rüzgar böyle estirilir. Menfaati bitince seçildiği partiyi bırakıp yeniden ikbal peşinde koşan siyasi mevta olmuş iki meclis üyesini partiye almakla bu rüzgar esmiş olmuyor. Bu daha başlangıç. İYİ Parti’nin yükselişini gören halk umut olarak İYİ Parti’ye yöneliyor. Siyaset Yalova’da şimdi başlıyor.”

Evet bunları yazmış bana İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar.

İyi de Erol Başkan hem bana hem de birilerine ayrıca bir partiye neden yaptı bu göndermeleri?

Dikkatli okurlarım tahmin etmişlerdir ama ben yine de hatırlatayım.

Hani ben yeni İl Başkanı Namık Öz’le MHP için bazı ifadeler kullanmış ve gelişmeleri “Yalova’da MHP rüzgarı esiyor” şeklinde yorumlamıştım ya…

İşte Erol Başkanın bana yolladığı mesajda söze neden “Siyasette rüzgar böyle estirilir” diye başladığını anladınız mı?

Devam ediyor Erol Başkan ve geçtiğimiz günlerde MHP’ye geçen Yavuz Bingöl ve diğer meclis üyesini “ikbal peşinde koşan siyasi mevtalar” olarak gördüğünü ifade ediyor ve bu isimleri partilerine katan MHP Yalova yönetimine de inceden bir gönderme yapmayı ihmal etmiyor.

Tabii siyasette böyle göndermeler falan olur… Bunlar siyasetin içinde var ve olmazsa olmazıdır adeta… Ayrıştırmayan ve kutuplaştırmayan her türlü söz, eleştiri, gönderme siyasetin tuzu, biberidir adeta ve iyi ve zekice yapıldığında keyifte verir.

Erol Başkanın bazı ifadelerine muhataplarından ne cevap gelir bilemem ama ben Erol Başkanı her şeyden önce hırsından dolayı kutluyorum… ki bunu kendisine de ilettim zaten.

Siyasette rüzgar böyle estirilir” ve “Siyaset Yalova’da şimdi başlıyor” ifadeleri Erol Tatar’ın hırslı bir siyasetçi olduğunu gösteriyor ve Yalova’nın böyle hırslı siyasetçilere ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.