Ethem Sancak olayı... Medyayı çekiştirip durmayın... Ahlak erozyonu

Eski AK Parti MKYK üyesi iş insanı Ethem Sancak, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen ve Vatan Partisi'ne yakın az sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte,"Tayyip Erdoğan Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) eş başkanıdır. Aslında Amerika’nın desteğiyle geldi." ifadelerinde bulunuyor.

Ethem Sancak önce bu sözleri yalanlıyor ama ortaya çıkan ses kayıtlarında bu ifadeleri kullandığı açık.

Malum ekonomik tabloda iktidar kan kaybederken çıkıp "Tayyip Erdoğan Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) eş başkanıdır. Aslında Amerika’nın desteğiyle geldi." derse bir AK Parti üyesi, partiden ihracı normaldir ve AK Parti’nin Ethem Sancak’ı kesin ihraç talebiyle disipline vermesini haklı görüyorum.

Bir süredir Vatan Partisi'ne yakın duran Ethem Sancak’ın AK Parti'den ihracıyla ilgili gelişmeler üzerine istifasını vermesi de bir o kadar normal diye düşünüyorum.

Bu olay AK Parti'de yaşanan bir kırılma mı, konjonktürel planlı bir kaçış mı bunu da zamanla göreceğiz diye düşünüyorum.

MEDYAYI ÇEKİŞTİRİP DURMAYIN

Bakın AK Parti'den istifa eden Ethem Sancak, Halk TV'ye konuşuyor, Sözcü'ye konuşuyor...

Dün eleştirdiğiniz medya bugün sizin sesiniz olabiliyor görüldüğü üzere...

Bu yüzden kimse o veya bu sebeple medyayı eleştirip oraya buraya çekiştirip durmasın... gün gelir lazım olur, sesiniz olur.

AHLAK EROZYONU

Adamlar belediyeyi soyup soğana çevirip batık hale getirip görevden el çektirilmişler ve yargılanıyorlar...

Dava üstüne dava açılıyor ve bazılarından suçları sabit olduğu için ceza yemeleri kuvvetle muhtemel ve yargılamaların Yargıtay süreçleri vesaire hayli uzun yıllar süreceği ortadayken...

Hala bunlara "biri milletvekili diğeri belediye başkanı olsun" diye sosyal medyadan yalakalık yapan don lastikleri var iyi mi!

Şüphesiz bu bir şaşırmışlıktır, bu bir ahlak erozyonudur.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Önümüzdeki belediye seçimlerinde inadına CHP ye oy vereceğim...Bir çalışanın yaptığı ki her belediyede olur Başkana mal edilemez...Göreceksiniz açık ara CHP alacak