Hakan Korkmaz: Siz haber verin ben gereğini yaparım

Rantçılarla mücadele ederken şunu gördüm ki; İşin içine rant girdiği zaman bütün benzemezler bir araya geliyor ve yapılan yolsuzluklar ve kamu zararları bir şekilde örtbas ediliyor ve ortaya çıkması da zor oluyor.

Bu yüzden rantçılara açtığımız savaşta mücadeleyi bir tık yukarı taşıma kararı aldım.

Hal böyleyken;

Yalova’daki veya Yalova dışından gelen eksperleri imar plan değişikliklerinde rantçılarla iş birliğine girerek gerçeğe aykırı uydurma değer artış payı tespitlerinde bulunup belediyeleri ve devleti milyonlarca lira zarara uğratmamaları konusunda uyarıyorum.

Uyarım, görevi ve makamı ne olursa olsun menfaat karşılığında bu rantçılarla iş birliğine giren herkes için geçerlidir.

Makamı ve görevi ne olursa olsun gayriahlaki rant peşinde koşanların dümen suyuna gidip menfaat karşılığı bunlarla iş birliği içine girmek suretiyle belediyeleri ve devleti zarara uğratanları haberlerimle deşifre etmekle kalmayıp gereken suç duyurularını da bizzat yapacağımı önceden bildiriyorum.

Sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Devleti ve belediyeleri zarara uğratan imar uygulamalarıyla ilgili bilgisi olan herkesi bu bilgileri paylaşmaya davet ediyorum.

Bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu lütfen unutmayalım.

Siz haber verin ben gereğini yaparım.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.