Hakan Korkmaz sordu: Ersin Akyüz, Mustafa Tutuk'la görüşecek mi?

İYİ Parti Yalova’da Erol Tatar sonrası Ersin Akyüz’le yeni bir dönem başladı sanki...

Bunu çiçeği burnunda il başkanı Ersin Akyüz’ün ilk açıklamalarına bakarak söylüyorum...

“Aydınlık bir Türkiye için partimizin her bir üyesi ile bir bütün olarak çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımız ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Akla göre mantığa göre hareket edeceğiz. Sorunların çözümünde her zaman bilimsel çalışmalara değer vereceğiz. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Siyasi dilimiz birlik beraberlik üzerine yapıcı olacaktır.” diyor ilk açıklamasında Başkan Ersin Akyüz.

Ben buradaki ifadelerden sanki Erol Tatar’a da bazı göndermeler yapılmış gibi hissettim açıkçası çünkü yeni bir il başkanı eğer ilk açıklamasında “Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız” diyorsa akla “Daha önce tüm vatandaşlar kucaklanmıyor muydu?” sorusu gelir.

Yeni bir il başkanı eğer ilk açıklamasında “Akla göre mantığa göre hareket edeceğiz” derse eğer “Daha önce böyle hareket edilmiyor muydu?” sorusu gelir.

Yeni bir il başkanı eğer ilk açıklamasında “Kimseyle kavga etmeyeceğiz” diyorsa akla “Daha önceki başkan herkesle kavga mı ediyordu?” şeklinde sorular ve bir algı ortaya çıkıyor diye düşüncemi ifade etmek isterim.

Tabii ki bunlar benim okumalarım ki bunun da altını çizmek isterim.

Bu anlamda merak ettiğim husus şudur ki;

Erol Tatar görev süresi içinde sık sık eleştirdiği Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u hiç ziyaret etmemişti ve ikili hiç görüşmemişlerdi.

Hatta Erol Başkan beni ziyarete geldiğinde sohbetimizde bana Mustafa Tutuk’un Yalova Belediyesi’ni adeta bir kukla gibi yönettiğini ve yetkinin kendisinde değil başkalarında olduğunu söyleyince bende Erol Başkana bunun böyle olmadığını ve bu gibi gerçek dışı dedikodularla bir yargıya varmak yerine kendisine Mustafa Tutuk’a bir nezaket ziyareti yapması ve bu anlamda bir diyalog çağrısında/tavsiyesinde bulunmuştum samimiyetimize binaen fakat olmadı bir türlü.

Uzatmayayım...

Bakalım İYİ Parti Yalova’nın yeni il başkanı Ersin Akyüz acaba Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u ziyaret edecek mi ve ikili bir görüşme yapma imkanı bulabilecekler mi?

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.