Hakan Korkmaz soruyor: Koçal ve Özsümer’in eski çöplük alanıyla ilgili iddiaları için neden harekete geçilmiyor?

Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, eski çöplük alanıyla ilgili yaklaşık 20 gün önce yaptığı açıklamada,”Binlik imar planlarında plan notu olarak şart koşulan 50 yıllık çöpün kaldırılıp kaldırılmadığı kontrol edilmelidir.” demişti.

Yalova Belediye Başkan Yardımcılığı görevi de yapan DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer ise,"2014 seçimleri öncesi Afet İşlerinden çöplük alanının %60’ının imara kapatılması ile ilgili gelen bir yazı belediyede kayboldu mu?" diye sormuştu.

Lafı hiç fazla uzatmadan soruyorum;

Bir dönemin iki önemli isminin son derece dikkat çeken açıklamalarıyla ilgili harekete geçildi mi?

Eski çöplük alanıyla ilgili Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal’ın,”Binlik imar planlarında plan notu olarak şart koşulan 50 yıllık çöpün kaldırılıp kaldırılmadığı kontrol edilmelidir.” şeklindeki uyarısı üzerine konuyla ilgili bir soruşturma başlatıldı mı?

Yine Ahmet Özsümer’in,"2014 seçimleri öncesi Afet İşlerinden çöplük alanının %60’ının imara kapatılması ile ilgili gelen bir yazı belediyede kayboldu mu?" şeklindeki ciddi iddiaları üzerine konuyla ilgili bir soruşturma başlatıldı mı?

Bu iki önemli iddia ile ilgili hala bir soruşturma başlatılmadıysa eğer…

“Koçal ve Özsümer’in eski çöplük alanıyla ilgili iddiaları için neden harekete geçilmiyor?” diye soruyorum ve yetkilileri uyarıyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 3 yıl önce

tenecere d,bi,n kara sen,nk, benden kara