Hakan Korkmaz, "Yakup Bilgin Koçal, Osman Kendir'le anlaştı" iddiasını yazdı

Yalova siyasetinde yeniden var olmak isteyen siyaset mühendisi Yakup Bilgin Koçal’ın hedefi AK Parti Yalova'da iki değil bir milletvekili çıkarsın o da kontrolümüz altında olsun diye yazmıştım.

Siyasi hedefine ulaşabilmek için Yalova'da hem AK Parti'yi hem de İYİ Parti'yi dizayn etmeye çalışan Yakup Bilgin Koçal'ın şimdi de İYİ Parti üzerinden yaptığı iddia edilen ve kulislerde konuşulan planına bakalım...

Evet Yakup Bilgin Koçal, İYİ Parti’nin Yalova milletvekili adayı olmak istiyor.

Ve iddia o ki; Yakup Bilgin Koçal, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’le şu plan üzerinde anlaştı...

Nedir o plan?

Şöyle ki;

Yakup Bilgin Koçal milletvekili adayı yapılacak ve Yakup Bilgin Koçal milletvekili seçilirse yerel seçimlerde Osman Kendir, İYİ Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı gösterilecek.

Yani Osman Kendir, Yakup Bilgin Koçal’ı milletvekili adayı yapacak ve milletvekili seçilmesi için çalışacak... Yakup Bilgin Koçal’da milletvekili olursa Osman Kendir’in yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkan adayı olup kazanması için çalışacak...

Kulislerde konuşulan plan bu...

Şunu da özellikle bir parantez açıp belirtmek isterim ki;

Aslında bu yapının Yalova Belediye Başkan adayı Kemal Baş’tı.

Fakat son zamanlarda Kemal Baş yakın çevresine "Mustafa Tutuk’a karşı kazanamam, kazanamayacağım bir yarışta kendimi yıpratmakta istemem" şeklinde görüş belirtince Yakup Bilgin Koçal’ın Osman Kendir’le bahsettiğim planlamayı yaptıkları konuşuluyor.

Siyasette bu gibi planların yapılmasının, türlü ihtimallerin masaya yatırılmasının gayet normal olduğu, seçimlere daha zaman olduğu ve bahsettiğimiz bilgilerin nihayetinde kulis bilgileri olup iddia kabilinde aktardığımız lütfen unutulmasın.

Devam edeceğiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.