Hakan Korkmaz Yalova Belediye Meclisini takip etti ve yazdı: Ucuz siyaset!

Belediye Meclisinde “Esnafa şöyle destek olalım, böyle destek olalım…” şeklinde ucuz siyaset yapma peşinde koşan CHP’li meclis üyelerine soruyorum…

Bu belediyede yönetim sizdeyken esnafın 3-4 bin lira alacakları bile yıllarca ödenmiyordu…

O zaman neredeydiniz?

O zaman belediyeden 3-4 bin lira alacağını yıllarca tahsil edemeyen esnafı niye düşünmüyordunuz, şimdi mi aklınıza geldi esnafı düşünmek, soruyorum?

Evet dün yönetim sizdeyken bir tarafta fıstıklı ıspanaklı glaze eşliğinde pirzolaları midelerine indirenler diğer tarafta esnafa olan 3-4 bin lira borcu bile ödemiyorlardı ve siz esnafın adını anmıyordunuz hiç!

Belediye imkanlar dahilinde gereken desteği veriyor esnafa ama sizin teklifinizde samimiyet yok!

Milletin aklıyla dalga geçmektir bu!

Ucuz siyaset yapmaktır bu!

Burada yapılan esnaf üzerinden siyasi rant elde etme çabasıdır!

Buna müsaade etmeyiz…

Bu kentte ucuz siyaset yaparak bir şeyler elde etme veya bir yerlere gelme dönemi bitmiştir.

Hala ucuz siyaset yaparak bir şeyler elde ederim, bir yerlere gelirim hesabı yapanlar varsa da onlara “Bu millet size kanacağı kadar kandı! Siz bu belediyeyi 6 yıl soydurdunuz ve milletin paralarını, arsalarını ona buna peşkeş çekip çarçur ettiniz! Bu millet daha size kanmaz, o tren kaçtı artık boşuna uğraşmayın!” diyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.