Hakan Korkmaz yazdı... 15 Temmuz'da Yalova'da neler oldu?

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı ve “O gece korkudan sokağa çıkamayan, telefonlarını açamayan şehir sorumlularını da unutmadık” dedi.

Hal böyleyken Yalova halkı şunu merak ediyor...

15 Temmuz gecesi Yalova’da korkudan sokağa çıkamayan, telefonlarını açamayan şehir sorumluları kimler?

Öyle ya...

Bunları bilmek her şeyden önce Yalova halkının hakkıdır.

Bitmedi...

Yalova’da o hain gecede devletin yardım çağrılarını kimler geri çevirdi?

Yalova’da yıllarca kamu ihalelerinden beslenip, hain darbe gecesi devletin ve milletin yardım çağrısına sırtını dönen firma ve iş insanları kimler?

Yani o hain gecede kimler o veya bu şekilde hain darbe girişimine örtülü bir şekilde destek verdiler?

Yalova’da 15 Temmuz gecesi yaşananların araştırılıp hain darbe girişiminin gizli destekçilerinin ortaya çıkması elzem ve beklenti haline gelmiştir.

Şüphesiz bu yargının işi ve özel yetkili bir savcının bu konuyla ilgili görevlendirilmesi halinde Yalova’da 15 Temmuz gecesinin sır perdesi aralanır diye düşünüyorum.

Evet... özel yetkili bir savcı Yalova’da 15 Temmuz gecesi neler olduğunu araştırıp soruştursun ve neler olup bittiği ortaya çıksın artık.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.