Hakan Korkmaz yazdı… %51.7

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki geçtiğimiz hafta Yalova’ya sürpriz bir ziyarette bulunmuştu. Bu ziyaretle ilgili açıklamaları zaten yayınladık. Peki kapalı kapılar arkasında neler konuşuldu?

Mehmet Özhaseki ile projeler üzerine yapılan toplantı sona eriyor ve Mehmet Özhaseki açıyor elindeki defteri ve “Hadi Yalova’nın anketine beraber bakalım” diyor.

20 kişi var salonda… Tüm illere anket yaptırmış AK Parti Genel Merkezi… Kimsenin haberi yok… İlk kez Mehmet Özhaseki’den duyuyor anket yapıldığını toplantıdaki herkes.

Mehmet Özhaseki oranları açıklıyor…
CHP %23
AK PARTİ %48
MUSTAFA TUTUK %51.7

Yanlış duymadınız… Mustafa Tutuk %51.7…

AK Parti Genel Merkezi Mustafa Tutuk’u da soruyor Yalova halkına ve %51.7 çıkıyor Mustafa Tutuk’un oyu… yani AK Parti’nin oyunun üzerinde çıkıyor Genel Merkezin yaptırdığı ve Mehmet Özhaseki’nin açıkladığı ankette.

Kararsızlar hariç… Bir önemli detay daha…

Anket Mustafa Tutuk daha altyapı çalışmalarına başlamadan yapılıyor… yani bana göre şimdi yapılsa oyu 51.7’nin de üzerine çıkar.

Şaşırdın mı?” derseniz… Hayır şaşırmadım… beklediğim bir sonuçtu zaten. Demek ki her şeyi iyi anlatabilmişiz halka… bu yüzden anketten çıkan sonucun benim içinde ayrı bir anlamı var aslında… ki iyi kötü herkes verdiğimiz mücadeleye şahittir.

CHP’ye dönecek olursak… CHP Yalova’da malum yolsuzluk soruşturmasıyla büyük yara almış... bu görünüyor. CHP Yalova’da yeni bir sayfa açacak ve mutlaka toparlanacak ve eskinin izlerinden de etkilerinden de kurtulacaktır diye düşünüyorum… ki burada İl Başkanı Mehmet Gürel’e ve yönetimine büyük görev düşüyor.

Böyle giderse AK Parti Yalova’da 2 milletvekili yine çıkartır.

Geçen yazımda Mustafa Tutuk’un Yalova içinde AK Parti içinde büyük bir şans olduğuna vurgu yapmıştım hatırlarsınız… İşte AK Parti Genel Merkezinin Yalova anketi söylediklerimizin de doğruluğunu kanıtlamış bir bakıma.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.