Hakan Korkmaz yazdı... Bagaj

Geçtiğimiz günlerde malum sebepten dolayı tutuklanıp bir süre sonra tahliye olduktan sonra kesinleşmiş cezası olduğu için il başkanlığı görevini bırakmak zorunda kalan Erol Tatar, şüphesiz Yalova siyasetinin renkli isimlerinin başında geliyordu.

Evet Erol Tatar görev süresi boyunca Yalova siyasetine renk katmıştır ve tabiri caizse bagajında taşıdığı bir yük neticesinde sürpriz bir şekilde siyasi hayatına son vermek durumunda kalmıştır.

Bu durum bagajı bir şekilde dolu olan her siyasetçinin başına gelebilecek bir durumdur... ki bir çok siyasetçi de bagajında öyle veya böyle çeşitli yükler taşırlar ve bu anlamda bir çoğunun bagajının dolu olduğunu da söyleyebiliriz.

Evet sonuçta siyaset bu ve görüldüğü üzere siyasette işler bir anda değişiveriyor ve her şey bagajın bir şekilde açılmasına bakıyor anlayacağınız.

Bakalım Yalova siyasetinde daha ne bagajlar açılacak... bekleyelim, izleyelim ve görelim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.