Hakan Korkmaz yazdı… Büyük soygun dönemi bitti, büyük hizmet dönemi başladı

Kentte yapılan çalışmaları yerinde takip eden ve sürekli sahada olan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve kent siyasetinin ümit vaat eden genç isimleri arasında gördüğüm Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’de eşlik etmişler.

Mustafa Başkan, “Belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına özverili bir şekilde devam ediyor. Kentimiz özlediği yatırımlara ve çalışmalara kavuştu ve kavuşmaya devam edecek. Bizde Yalova Belediyesi olarak ‘çalışınca oluyor’ sloganı ile yolumuza devam ediyoruz…” demiş.

Evet doğrudur çalışınca olur.

Hem çalışıp hem de milletin parasını çarçur etmeyince neler olduğunu, kısa zamanda 42 milyon borç ödendiğini hem de belediyecilik hizmetlerinin artarak devam ettiğini hep birlikte gördük ve şahit oluyoruz.

Evet... 6 yıllık “Büyük Soygun Dönemi” ardından kentte “Büyük Hizmet Dönemi”nin başladığına şahitlik etmekteyiz ve bundan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Belediye Başkan Vekili belirlenmesi çalışmaları sürecinde AK Parti İl Yönetiminde Vefa Salman’a da yakın olduğu bilinen bazı isimleri göreve getirmek, Belediye Başkan Vekilliği koltuğuna oturtmak niyet ve isteğinde olanlarında olduğunu hatırlatıp…

Mustafa Tutuk ve yönetiminin bu kritik süreçte iş başına gelmesinin ne kadar isabetli bir tercih olduğunun kısa sürede ortaya çıktığını ve Mustafa Tutuk ve yönetiminin iş başına gelmesinin bu anlamda kent için de AK Parti içinde büyük bir şans olduğunun da ortaya çıktığını düşündüğümü ifade etmek isterim.

Kim bu Aziz Milletin parasını çarçur etmeden halka hizmet ediyorsa Allah yar ve yardımcısı olsun.

Dikkatle takipteyiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YALOVA LI 3 yıl önce

42 milyon borç ödediniz..çok güzel ...peki yeni ne kadar daha borçlandınız? Yanii Tutuktan sonra toplam borç azaldımı arttımı? Matematik böyle yapılır.. Tuik ın formul değiştirme yöntemiyle değil...