Hakan Korkmaz yazdı... Çalmayınca oluyor işte!

Yolsuzluğun ve ahlaksızlığın yuvası haline gelen, veznelerinde icra avukatlarının nöbet beklediği, makam ve hizmet araçlarında bile haciz olan, uydurma ihalelerle paraları iç edilip batık hale getirilen ve adı tüm Türkiye'de yolsuzluklarla anılan Yalova Belediyesi AK Parti'ye geçti ve Mustafa Tutuk yönetiminde kısa süre içinde adını Türkiye'de en başarılı 5 belediye arasına yazdırdı.

Sürekli yazdığım ve anlatmaya çalıştığım bu haklı başarının anketlere yansımasına tabii ki şaşırmadım. Daha bu sabah yazdığım yazıda yine Mustafa Tutuk'un başarısına vurgu yapmıştım.

Çalmayınca oluyor işte!

Atatürk'ün "Benim kentim" dediği Yalova'nın adının yolsuzluklarla değilde en başarılı il belediyesi arasında anılmasından duyduğum memnuniyeti anlatamam.

İşte Atatürk'ün Yalova'sına yakışan budur.

Mustafa Tutuk ve yönetimini tebrik ediyorum.

Ayrıca Mustafa Tutuk ve yönetimiyle büyük bir uyum içinde çalışan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar'ı ve yönetimini de tebrik ediyorum.

Çalıp çırpmadan, milletin parasını çarçur etmeden halka hizmet edenin Allah yar ve yardımcısı olsun.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.