Hakan Korkmaz yazdı... CHP'li meclis üyelerinden Numan Soyer'e kıyak!

Sayın Cumhurbaşkanı meclis çoğunluğuna sahip olmayan CHP’li Belediyeler için ‘Topal Ördek’ benzetmesi yapmıştı, hatırladınız mı?

İşte AK Parti’nin elinde olan Çınarcık Belediyesi’nde de yaşanan istifaların önüne geçemeyen Belediye Başkanı Numan Soyer, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle adeta belediye meclisinde ‘Topal Ördek’ gibi kaldı!

Öyle ki; Numan Soyer’in Belediye meclisinde sağında da solunda da bir CHP’li oturmaya başladı çünkü CHP, Çınarcık Belediye Meclisinde 1.ve 2. Başkan vekilliklerini ve Katip üyeliğini ele geçirdi.

Numan Soyer ve AK Parti Çınarcık Belediye Meclisinde siyaseten büyük bir moral bozukluğu yaşarken ve CHP ise tam tersi psikolojik üstünlüğü ele geçirmişken oldukça dikkat çeken bir şey oldu ve CHP’li meclis üyeleri AK Parti’li Belediye Başkanı Numan Soyer'e kıyak geçerek komisyon üyeliklerini adeta hediye ettiler!

3 veya 5 üyeden oluşturmak yerine 4 rakamı üzerinde AK Parti ile anlaşan CHP’li meclis üyeleri komisyonları AK Parti ile 2-2 paylaşma yoluna gittiler.

CHP’li bir meclis üyesiyle konuştum… “Ya bir anda oldu, hata yaptık…” falan dedi.

Bakın ben meseleyi hizmet anlamında değil siyaseten değerlendiriyorum ki öncelikle bunun altını çizmek isterim.

Ve şunu çok açık belirtmek isterim ki; Bu yapılan siyaseten kabul edilebilir bir şey değil!

İşte önceden aynı kıyak yapılmış falan filan… bırakın bu işleri kardeşim!

Dedim ya meseleyi siyaseten değerlendiriyorum diye…

Az önce Sayın Cumhurbaşkanımızın meclis çoğunluğuna sahip olmayan CHP’li belediye başkanları için ‘Topal Ördek’ benzetmesi yaptığını hatırlattım.

Daha dün sizin Genel Başkanınızın fezlekesi TBMM’ye gelmiş ve sizin genel başkanınızın dokunulmazlığı kaldırılacak belki…

Hal böyleyken hayırdır… CHP’li Çınarcık Belediye Meclis Üyelerine sesleniyorum… Siz kimlerle neyin işbirliği içindesiniz ve kime, neyin kıyağını yapıyorsunuz? Nerede partinin menfaatlerini korumak?

Belli ki CHP Çınarcık İlçe yönetimi zafiyet içerisinde…

Ya CHP Yalova İl Yönetimi!

Bunların alayı hakkında parti hemen harekete geçmeli ve gereken disiplin soruşturması hemen başlatılmalıdır.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
ÇınarcıkNuman Soyer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.