Hakan Korkmaz yazdı… CHP’nin Milletin Sesi mitinginde Yalova rüzgarı esti!

Türkiye, CHP’nin dün Maltepe’deki "Milletin Sesi" mitingini konuşuyor.

Ciddi bir katılımın ötesinde son derece coşkulu geçen CHP’nin "Milletin Sesi" mitingi adeta iktidara bir mesaj, bir gözdağıydı.

Aslında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili malum cezanın onanması ve beraberinde gelen siyasi yasağa tepki olarak Bursa’dan İstanbul’a alınan bir mitingdi bu ama özellikle miting sonrası öne çıkan konu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun artık Cumhurbaşkanı adaylığının kesinleşmesi oldu.

Tabii ne olur bilinmez nihayetinde siyasettir bu.

Ciddi bir katılım ve büyük coşkuyla geçen CHP’nin dünkü "Milletin Sesi" mitingine Yalova’dan da büyük bir katılımın olduğunu izledik.

Yine CHP Yalova örgütlerinin dünkü mitingdeki coşkusu da görülmeye değerdi yani…

CHP’nin "Milletin Sesi" mitinginde Yalova rüzgarı esti… Bu net.

Bakalım CHP Yalova Teşkilatları Yalova’da birlik ve beraberliği sağlayıp hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde aynı coşkuyla bu rüzgarı yine estirip başarılı sonuçlar elde edebilecekler mi?

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız Öncü firin.... 2 yıl önce

Kadiköy Belediyesi'nden de katilan oldumu.
;-))))