Hakan Korkmaz yazdı... Çınarcık MHP'de güzel şeyler oluyor

Bana asla yanlış bilgi vermeyecek sözüne güvendiğim kaynaklarımdan birkaçı ile görüşme ve istişarede bulunma fırsatım oldu...

“Çınarcık MHP’de güzel şeyler oluyor...” bilgisini aldım.

Şimdi gelen bu bilgi ve gelişmeleri kısaca değerlendirmek gerekirse...

Bir süre önce Çınarcık MHP’de bir yönetim değişikliği olmuş, Mert Yılmaz ve yönetimi işbaşına gelmişti.

Daha önceki başkan ve yönetiminin başarılı çalışmalarını da gözardı etmeden şunu belirtmek isterim ki; Adeta bir bayrak değişimi olarak gördüğümüz bu gibi görev değişikliklerinde evet bir enerji ortaya çıkar ve gördüğüm, anladığım kadarıyla Çınarcık MHP’de de bu oluyor.

Tabi bunu gayet normal karşıladığımı da belirtmem gerekir çünkü Çınarcık MHP’de gelen teklifi adeta elini taşın altına sokarak kabul eden ve MHP Çınarcık İlçe Başkanı olan Mert Yılmaz, siyasette genç bir isim fakat daha genç yaşlarda bazı görevlerde bulunmuş ve adaylık süreçleri vesaire ciddi tecrübeler edinmiş biri.

Hülasa... Başkan Mert Yılmaz, Çınarcık siyasetinin MHP kanadının hem genç hem de tecrübeli isimlerinden demenin yanlış olmayacağını, isabetli olacağını düşünüyorum.

Yine partide birçok tecrübeli ismin Başkan Mert Yılmaz ve yönetimine destek verdiğini de bildiğim için bunu da hesaba katarak dediğim gibi az önce bahsettiğim ortaya çıkan enerjiye tabii ki şaşırmadım.

Tabii bu değişim hedefe varma anlamında nasıl bir sinerjiye dönüşür... MHP’nin Çınarcık’ta hedefi nedir? Mesela MHP’nin Çınarcık’ta Çınarcık Belediye yönetimini ele geçirme hedefi var mı?

Son yerel seçimlerde Çınarcık'ta Esenköy'ü, Teşvikiye'yi kazanıp yöneten MHP, Çınarcık Belediyesi'ni yönetmeye de talip mi? Hedefleri nedir? Bunlara da bakmak lazım.

Her ilçede her parti ve teşkilatlarını olduğu gibi Çınarcık’ta MHP’yi de, buradaki gelişme ve çalışmaları da dikkatle takip ediyoruz ve zaman zaman yapılan bu siyasi faaliyetlerden bahsedip üzerine yapacağımız yorumlar, sizlere aktaracağımız görüşler tabii ki olacaktır.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
MHP ÇınarcıkMert Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.