Hakan Korkmaz yazdı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarına uyun!

Sayın Cumhurbaşkanı her fırsatta partilileri ve belediye başkanlarını 2023 seçimlerinin önemiyle ilgili uyarıyor ve çok çalışmalarının yanı sıra hata yapmamaları konusunda da özellikle uyarıyor.

Özetle ne diyor Sayın Cumhurbaşkanı…

“Şaibeli işlere girmeyin, bulaşmayın, imza atmayın” diyor Sayın Cumhurbaşkanı…

Evet Sayın Cumhurbaşkanı, ihalelerle ve imar uygulamalarıyla ilgili belediye başkanlarını dikkatli olmaları ve her hangi bir şaibeye fırsat vermemeleri konusunda ısrarla uyarıyor.

Peki kritik 2023 seçimleri öncesi Sayın Cumhurbaşkanının her fırsatta yaptığı bu minvaldeki uyarıları dikkate alan var mı?

Teşkilatlar, belediyeler, belediye şirketleri ve birliklere varana kadar yetki sahibi herkesi Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarılarını dikkate almaları noktasında uyarıyorum ve Sayın Cumhurbaşkanının bu yöndeki uyarılarının tavsiye değil talimat olduğunu da hatırlatıyorum.

Partili herkes Sayın Cumhurbaşkanının talimatlarına uymak zorundadır.

Belediyeler, belediye şirketleri ve birlikler kimsenin arpalığı değildir, tıpkı parti teşkilatlarının rant kapısı olmadığı gibi.

Hee… Parti teşkilatlarını rant kapısı görüp, belediyeleri, belediye şirketlerini ve birlikleri de arpalık zannedenler olabilir.

Bunlarladır mücadelemiz ve bu mücadele de devam kararlılığındayız.

160 binlik vakadan da haberimiz var, yok sanılmasın.

Susuyorsak bilmediğimizden değil, halka hizmet makamlarını itibarsız hale getirmeden işimizi büyük bir ciddiyet ve titizlikle siyaset üstü bir sorumluluk anlayışıyla yaptığımızdandır… ki bu duruşumuz asla yapılan yanlışları tolere ettiğimiz anlamına gelmez. Aksini düşünenlerin yanıldıklarını anlaması fazla uzun sürmeyecektir… ki bu anlamdaki sabrımız doğru zamanı beklemekten ibarettir.

Yolsuzluğa, kamu zararına ve milletin paralarının uydurma ihalelerle iç edilmesine asla tahammülümüzün olmaması bilinmesi gereken en önemli gerçektir.

Herkes atacağı adıma dikkat etsin ve hesabını da ona göre yapsın.

Sonra kimse söylemedi uyarmadı demesin.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.