Hakan Korkmaz yazdı... Düzmece programda AK Parti İl Başkanına itibar suikasti yapıldı!

Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman düzmece programda konuştu ve tutuklu müteahhit Bekir B.’nin AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın evinden teslim olduğunu söyledi.

Bu iftiraya program sunucuları sessiz kalıp müdahale etmediler!

Dün Vefa Salman’a propaganda yapma imkanı verildiğinden söz etmiştim ve bunun bir tezgah olduğundan bahsetmiştim.

Evet tezgahın AK Parti İl Başkanına kurulduğu ortaya çıktı.

Yine bugün benim gündeme getirdiğim “medyum” olayı sözde soruldu başkana…

Fala inanıyor musunuz? Yalova’da falcı var mı bilmiyorum” falan diye konu adeta sulandırılarak sözde soruldu başkana ve başkanda kahve içerken fal baktırdığından falan bahsetti…

Halbuki “Bugün sizin bir medyuma gittiğiniz iddiası gündeme geldi. Medyuma gittiniz mi, gitmediniz mi?” diye soru çok net sorulmalıydı ama düzmece programda bu yapılmadı.

Düzmece programda Vefa Salman’a sosyal medyadan tepkiler yağdı ve Vefa Salman’ın kendisine sorulan sınırlı sorulara hep kaçamak yanıtlar verdiği gözlendi.

AK Parti İl Başkanına atılan iftira ve yapılan itibar suikastinin dışında hiçbir amaca ulaşılamadı ve hiçbir kritik soru kendisine sorulmamasına ve verdiği cevaplar irdelenmemesine rağmen Vefa Salman açıklamalarıyla halkı ikna edemedi.

HAKAN KORKMAZ

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Vefa SalmanMuğlim Bağatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 3 yıl önce

Halkın adına nasıl da yargıda bulunmuşsun