Hakan Korkmaz yazdı... İhale bana kaldı... Soruyorum

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, son yaptığı açıklamalarda yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi... ki Başkan Mehmet Gürel bunu ara ara yapıyor zaten.

CHP’li dostlarla bazı istişarelerde bulunurken bu konu gündeme geldi...

Derler ki;

Mehmet Gürel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiriyor, hedef alıyor ama kimin umurunda? Neden mevkidaşı AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı eleştirmiyor hiç ve bunu yapmaktan hep kaçınıyor Mehmet Gürel?

Burçin Tangürek’in arsa olayında da basın toplantısı yapmaktan kaçınan İl Başkanı Mehmet Gürel bu işi merkez ilçe başkanı Erdem Doğancı’ya paslamıştı... ki bu basın açıklamasını kendisinin yapmasının daha doğru olacağı kendisine telkin edilmesine rağmen...

Hatırlanacağı üzere önce CHP’li Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek belediye meclisinde AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı eleştirmiş ve buna karşılık Muğlim Bağatar’da benle yaptığı özel yayında Burçin Tangürek’in sonradan Halit Güleç’e devrettiği hani şu malum hibe arsa olayını deşifre etmişti.

CHP’liler derler ki;

Mehmet Gürel, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a cevap verip kendisini eleştirmekten kaçındığı için söz konusu basın toplantısını merkez ilçe başkanına yaptırdı ve bunu yaparak aynı zamanda basın toplantısının ses getirmesinin de önüne geçmiş ve volümünü düşürmüş oldu.

Araya girip görüştüğüm CHP’lilere şunu hatırlattım hemen...

Mehmet Gürel’den önceki il başkanı Nur Hanımda Muğlim Bağatar’ı pek hedef almazdı...

CHP’liler derler ki;

Nur Koçak’ın milletvekili olma gibi bir hedefi yoktu. Fakat Mehmet Gürel’in milletvekili olma hedefi biliniyor ve açıklamalarını da bu yüzden hep üst perdeden yapıyor... 20 milletvekili 2 genel başkan yardımcısı ile Yalova’ya geldiğinde de Mehmet Gürel yaptığı konuşmada her konuya girerek diğer konuşmacılara da bir bakıma saygısızlık yapmıştı. Mesela genel siyaseti ilgilendiren konularda 2 genel başkan yardımcısının konuşacağı belliyken adeta milletvekili edasıyla ekonomi vesaire konularda konuşmak o anda il başkanının işi değildi ama Mehmet Gürel bunu yaptı o zaman...

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel neden mevkidaşı ve muhatabı olan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı hiç hedef almıyor ve bunu yapmaktan kaçınıyor yoksa aralarında tabiri caizse bir centilmenlik anlaşması mı var... Hani nasıl olsa kuvvetle muhtemel ikimizde milletvekili olacağız, boşuna birbirimizi hedef alıp birbirimizi yıpratmayalım tarzında...

Hülasa görüştüğüm CHP’liler derler ki;

Şimdi biz il başkanına yönelik bu eleştirileri sosyal medyadan veya basın yoluyla dile getirirsek disiplinlik oluruz ama sen bunu gündeme getirirsin kimseden çekinmeden Hakan Bey bunu biliyoruz...

Yani anlayacağınız ihale bana kaldı ve bende her zaman olduğu gibi işimi yaparak konuyu gündeme getirip soruyorum...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmekten geri durmayan CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel neden AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı hiç eleştirmiyor veya siyaseten hedef almıyor? İki il başkanı arasında bu konuda bir centilmenlik anlaşması var mı?

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.