Hakan Korkmaz yazdı... İktidar, İstanbul gibi Türkiye'yi de kaybedecek!

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar,”Zincir marketlerle ilgili bu kaçıncı fahiş fiyat, stok tartışması? Vatandaşın ne kusuru var? Neyi, niye boykot etsin? Önce biz üzerimize düşeni yapalım sonra vatandaştan destek isteyelim. Bunca rezilliğe rağmen kalıcı çözüm üretemiyorsak, bunun siyasi faturası ağır olur.” diye uyarıyor!

Yani AK Parti iktidarına uyarı içeriden, bir MKYK üyesinden geliyor!

“Vatandaşın ne kusuru var?” diyen Şamil Tayyar, “kusur yetkiyi elinde tutan iktidarda” diyor aslında…

“Önce biz üzerimize düşeni yapalım” diyen Şamil Tayyar, bu ifadesiyle de bir şey yapması gerekenin yetkiyi elinde tutan iktidarın olduğunu işaret ediyor…

Şamil Tayyar’ın “Kalıcı çözüm üretemiyorsak” ifadesi de yine iktidarı işaret etmekle beraber bir basiretsizliğe dahası bir yönetim sorununa işaret etmektedir diye düşünüyorum.

“Bunca rezilliğe rağmen kalıcı çözüm üretemiyorsak, bunun siyasi faturası ağır olur” diyen Şamil Tayyar, hem partisini ve iktidarı yaklaşan seçimler öncesi ciddi şekilde uyarıyor hem de AK Parti içinde meseleleri gerçekçi ve vicdanlı bir şekilde görüp ele alan isimlerin hala olduğunu da adeta gözler önüne seriyor.

Evet başta ekonomi olmak üzere bütün olumsuzlukların kaynağı siyaset kurumudur ve baş sorumlu yetkiyi elinde tutan siyasi iktidardır… ki bunun aksini ancak yalan dolanı meslek edinmiş, başkalarını aldatarak iş gören kimseler söyler.

Hülasa…

İktidar ya parti içinden ve dışarıdan gelen bu ve benzeri yapıcı eleştiri ve uyarıları dikkate alıp vatandaşın sorunlarını çözecek… Ki siyaset kurumunun varlık sebebi de budur zaten…

Ya da bu iktidar tıpkı son yerel seçimlerde İstanbul’u nasıl kaybettiyse genel seçimlerde de Türkiye’yi aynı şekilde kaybedecektir.

Yani AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın da uyardığı üzere milletin sandıkta keseceği siyasi fatura ağır olacaktır.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Hakan KorkmazŞamil Tayyar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.