Hakan Korkmaz yazdı... İl kongresi sonrası AK Parti Yalova

Bugün AK Parti Yalova İl Kongresi yapılıyor ve bugünden sonra eli daha rahatlamış bir il başkanı göreceğiz artık diye düşünüyorum açıkçası.

İşte teşkilat içindeki bir çok sorun kongre bahane gösterilerek adeta halının altına süpürülmüştü bunca zaman.

Bakalım bugünden sonra neler olacak?

Kongreye video konferans yoluyla katılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlarda birlik ve beraberliğin sağlanması ve halka daha çok inilmesi şeklinde mesajları olacaktır.

Tabii altlarında milyonluk son model arabaları olan ve ne iş yaptıkları tam olarak bilinmeyen yöneticilerle bu ne kadar başarılır orası biraz muamma... izleyip göreceğiz.

Bu anlamda bugünden sonra bazı söylentilere de sessiz kalmak yerine bazı cevaplar verilir ve bu söylentilerin de son bulması sağlanır diye düşünüyor ve bunun elzem olduğunu da belirtmek isterim.

“Canım boş ver kim ne derse desin sonuçta bu da reklamdır. Reklamsa reklam... Reklamın iyisi kötüsü olmaz” mantığıyla susulursa yine... o sizin bileceğiniz iş tabii ki.

Evet malum yolsuzluk skandalı sonrası Yalova Belediye Yönetimini beklenmedik bir şekilde eline geçirince bir çok siyasi hesabın adeta alt üst olduğu ve parti içindeki güç savaşlarının arttığını her partiyi olduğu gibi AK Parti Yalova Teşkilatlarını da yakından takip eden ve Yalova siyaset gündemine dahası Yalova’nın siyaset kulislerine hakim biri olarak söyledim, söylemeye de devam edeceğim.

Parti içindeki zamansız bu siyasi hesapların ve güç savaşlarının partiye zarar verdiği gerçeğinden yola çıkarak bugünden sonra Muğlim Bağatar’ın atacağı adımların önümüzdeki seçimler ve AK Parti’nin Yalova’daki durumu açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum.

Milletvekilliğine yürüyen Muğlim Bağatar bakalım ilde parti içi birlik ve beraberliği tam olarak sağlayabilecek mi?

Bağatar’la genç vekil arasındaki siyasi hesaba dayalı sessiz savaş bundan sonra nasıl olacak ve nereye varacak?

Bugünden sonra paralel il yapılanması son bulacak mı? Yoksa birileri Yalova Belediye Başkan adaylığı siyasi hedefine ulaşmak adına Özel İdarelerden teşkilatları yönetmeye çalışmaya devam mı edecek? Bunu göreceğiz...

Evet söylenecek çok şey var ama bugün ve biraz zaman geçsin bakalım...

Kentteki siyasi gelişmelerin AK Parti kanadını da her zaman olduğu gibi bugünden sonra da dikkatle takip edip yorumlamaya çalışacağım.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.