Hakan Korkmaz yazdı... Karı kızlara yedirdiniz paraları... Erdoğan duymasın!

Yalova Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde patlak veren skandal yolsuzluk davasının önceki gün yapılan 5. duruşmasında Adliye önünde “Elimdeki her şeyi sunacağım bundan sonra korkun! Karı kızlara yedirdiniz paraları hepsini ispat edeceğim!” diye bağıran şahıs tutuklu yargılamasına devam edilen Reşat E.’nin eşi Emel Atik Elgin.

Evet bu ağır iddiaların sahibi Emel Atik Elgin, Yalova Belediyesi çalışanı aynı zamanda ve Vefa Salman’ın işe aldığı birisi.

Emel Atik Elgin, Vefa Salman’ın halasının kızı olan Yalova Belediyesi eski Hukuk İşleri Müdürü şimdilerde İnsan Kaynakları Müdürü olan Gülden Atik’in görümcesi.

Evet son duruşmada yani Halit Güleç’in tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verilen son duruşmada Adliye önünde “Elimdeki her şeyi sunacağım bundan sonra korkun! Karı kızlara yedirdiniz paraları hepsini ispat edeceğim!” diye bağıran Emel Atik Elgin, CHP Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik’in kardeşi.

Ulaştığım bu bilgileri aktardıktan sonra bugün sadece meseleye siyasi açıdan bakıp şunu söylemek isterim ki;

3-4 senedir kulislerde ve dost meclislerinde zaten konuşulan ve dillenen bu tatsız konu belediye içinden yani bir belediye çalışanı tarafından da hem de adliye önünde ilk kez açık açık ve bağıra bağıra ifşa edilmiş oldu.

Tabii ki bu tatsız konu ve ağır iddialar CHP’nin bagajında bir yük haline gelmiştir... ki Sayın Cumhurbaşkanı daha bir iki gün evvel Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada CHP'ye yüklenmiş ve “Partilerini saran taciz, tecavüz, yolsuzluk ve hırsızlıkla yüzleşmek yerine ellerindeki kiri ve pası partimize bulaştırmak istiyorlar” ifadelerinde bulunmuştu.

ERDOĞAN DUYMASIN!

Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman döneminde yaşanan ve davası devam eden tarihi skandal yolsuzluktan sonra skandal ahlaksızlık iddialarının da bu haliyle veya kısa zaman içinde ortaya çıkması muhtemel ilave belge ve bilgilerle yerelden çıkıp genel siyasetin konusu olması şaşırtıcı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.