Hakan Korkmaz yazdı... Kliklere müdahale edin yoksa yazık olacak!

Düzen rant düzeni olunca... Siyasette, bürokraside bir koltukta uzun süre oturanlar bir noktadan sonra klikleşiyorlar.

Şüphesiz genelleme yapmak yanlış olur ama (işini namusuyla, şerefiyle yapanları tenzih ediyorum) bu ilde ben bunu üzülerek görüyorum.

Parti teşkilatlarında, belediyelerde, bürokraside klikleşmiş yapılar görüyorum.

Ama parti teşkilatlarında ama belediyelerde ama bürokraside klikleşmeye asla göz yummamak lazım diye düşünüyorum çünkü inanılmaz bir rant havuzu oluşturmuş durumda bu klikleşmiş yapılar.

Kamu kurumlarından pazarlıkla ihale alan parti sözde yöneticileri mi dersiniz...

Kamunun yerlerini peşkeş çekmeye çalışan bürokratlar mı dersiniz...

Belediyelere oradan buradan sonradan gelip musluğun başına geçenler mi dersiniz...

Bu rant düzeninin ve sistemin içine girmeyi ısrarla reddeden ve direnen biri olarak bu gidişatı iyi görmüyorum ve sorumluluk makamında gereken herkesi yaptığım görüşmelerde bütün iyi niyetimle yapıcı bir şekilde konuşarak uyarıyorum.

İnşallah uyarılarımı dikkate alırlar da konuşmaktan yazmaya geçmeyiz... ki şüphesiz bu yıkıcı olur, yıkıcı olacaktır!

Evet baktım ki eğer iyi niyetli yapıcı uyarılarım dikkate alınmıyor bir süre (Bayramdan sonra) sonra yazmaya başlayacağım ama sonrasında kimin altında koltuk kalır, kimler koltuğundan olur onu ben bile öngöremiyorum ki bu yüzden sıkıntı olur, yazık olur diye düşünüyorum.

Kimse bizde diyalog anlamında parayla açacağı kapı falan aramasın çünkü bizde paranın açacağı bir kapı yok.

Biz sadece yapılan işlerde şehrin, milletin menfaati var mı ona bakarız ve bizim kapılarımız, şehrin, milletin menfaatine işler yapıldığı zaman kendiliğinden açılır zaten.

Bazı telefonlara cevap vermediğimiz bundandır yani.

Kişilerin menfaati olan işlere bizim bakışımız da tavrımızda nettir ve bu duruşumuzdan 3 kuruş menfaat için vazgeçmeye de, sistemin içine dahil olmaya da, bu klikleşmiş yapılara göz yummaya da dolayısıyla milletin paralarının çarçur edilmesine seyirci kalmaya da niyetimiz yok, hiçbir zamanda olmamıştır zaten.

Bu anlamda kimse yanlış bir hesabın içine girmesin, herkes hesabını ona göre yapsın.

Sonra söylemedi uyarmadı demesin kimse.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.