Hakan Korkmaz yazdı... Kusura bakma genç haksızsın!

Gazeteci bir bayan bu sözü yazıp Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı mı?

Evet.

Ceza yedi mi?

Evet.

Sen bunu biliyor muydun?

Biliyordun.

Yani bile bile bu hatayı yaptın değil mi?

Yaptın.

Kusura bakma genç haksızsın!

Mesele Recep Tayyip Erdoğan değil... Bugün Erdoğan var o makamda yarın Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu veya Kılıçdaroğlu olabilir...

Cumhurbaşkanını eleştirebilirsiniz, Cumhurbaşkanının uyguladığı politikaları eleştirebilirsiniz... Nasıl yaparsınız bunu?

“Ben iktidarın, ben Sayın Cumhurbaşkanının şu konuda izlediği politikayı yanlış buluyorum...” dersiniz... Eleştiri budur ve bunu yapan kimse bu ülkede hapse falan atılmıyor yani...

Sen çıkıp bunu yapmak yerine ima yoluyla da olsa bu makama ve bu makamda oturana hakaret edersen sonucuna başından razı olmuşsun demektir.

Cumhurbaşkanını eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.

Gelelim madalyonun diğer yüzüne...

Muhalefette bunu demek yerine ne yapıyor? Bu olaydan bir mağduriyet çıkarıp dolayısıyla konuyu gündeme taşıyor...

Sonra ne oluyor?

Tartışma programlarına baktım... Bu olay konuşulmaya başlanmış...

Yani ülkenin, yani milletin en can alıcı meselesi olan ve iktidarında konuşulmasını istemediği konu olan ekonomi yerine veya ekonomiyi daha çok konuşmak yerine bu olay konuşuluyor iyi mi!

Hani kendi ayağına sıkmak derler ya...

İşte öyle bir durum bu...

Muhalefet işte hep bu öngörüsüzlüğü sayesinde böyle kendi ayağına sıka sıka AK Parti’yi 20 sene iktidarda tuttu ve hala akıllanmaya niyeti yok gibi bir görüntü veriyor.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.