Hakan Korkmaz yazdı... Mehmet Gürel, Vefa Salman'ı ateşe attı!

CHP Yalova İl Başkanlığı, 30 Ağustos yürüyüşünde protokol/nizam uygulamış ve böylece İl Başkanı Mehmet Gürel önde, görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise arkada kalmıştı!

Evet Mehmet Gürel, 30 Ağustos yürüyüşünde protokol uygulayarak yanına kimseyi sokmamış ve en önde yürüyerek herkese adeta “CHP Yalova’da patron benim” mesajı vermişti.

Ben deşifre etmiş, kaleme almış ve yorumlayarak gündeme getirmiştim bu olayı.

O gün bugün Mehmet Gürel ve Vefa Salman cephesinde değişen bir şey yok... Zaman zaman mecburen bir araya gelip fotoğraf verselerde Yalova milletvekili olmak isteyen ikili arasındaki siyasi rekabet tam gaz devam ediyor.

CHP’de Vefa Salman dahil bazı grupların hedefi ilk kongrede Mehmet Gürel’i indirmekti ama CHP’de kongreler ertelenince Mehmet Gürel rahatladı ve eli güçlendi bir bakıma...

Vefa Salman’da her fırsatta Mehmet Gürel'i CHP Genel Merkezine şikayet ediyor... Bir ara Muharrem İnce'ye yaptığını şimdilerde Mehmet Gürel'e yapıyor Vefa Salman ve tabii ki Mehmet Gürel’in bir şekilde altını oymak için yapıyor bunu Vefa Salman.

Fakat CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’den çok ilginç ve dikkat çekici bir hamle geldi geçenlerde...

Yalova’da KİPA diye bilinen daha sonra el değiştirip VEGA olan AVM ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, burada yapılan bazı tadilatlara değindi ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a adeta ihbarda bulundu!

Evet Mehmet Gürel açıklamasında buradaki bir yapıyı kırmızı ile işaretleyip Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a adeta ihbarda bulundu!

O yapı yani Mehmet Gürel’in kırmızı ile işaretlediği yapı tabii ki Vefa Salman döneminde yapıldı!

Yani ortada bir ihmal veya suç varsa bunun kime ait olduğu ortada!

Sordum soruşturdum... “Vefa Salman buradan da yargılanır” dediler!

Anlayacağınız Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a yüklenir gibi yapan Mehmet Gürel, Vefa Salman’ı ateşe attı!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.