Hakan Korkmaz yazdı... Mehmet Gürel Yalova’nın yeni Muharrem İnce’sidir

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in son basın açıklamasını gördünüz mü? Okudunuz mu?

CHP’li Başkan Mehmet Gürel, gündeme dair yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert bir dille eleştiriyor ve öyle böyle değil fena yükleniyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a...

Peki Mehmet Gürel neden yerelle ilgili değilde ulusal gündemle ilgili konuşuyor ve her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alıyor?

Mehmet Gürel bunu bilerek, bir strateji gereği yapıyor!

Evet Mehmet Gürel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenip kendisini sert bir dille eleştirerek aslında ne düzeyde bir siyasetçi olduğunu kanıtlamaya ve gözler önüne sermeye çalışıyor... ki bunu başardığını da söyleyebilirim.

Daha önce Muharrem İnce’nin istifasıyla CHP Yalova’da meydanın adeta Mehmet Gürel’e kaldığını yazmıştım.

İşte ilk seçimde CHP Yalova Milletvekili olacağını düşündüğüm Mehmet Gürel eline geçen fırsatı değerlendirmeye çalışıyor.

Katıldığı programlarda veya toplantılarda iyi bir hatip olduğunu, bu konuda Muharrem İnce kadar olmasa bile hemen hemen o ayarda olduğunu, açıklamalarında ise Sayın Cumhurbaşkanı gibi makro bir siyasetçiyi hedef alarak hem Muharrem İnce kadar etkili bir siyasetçi olduğunu ve genel anlamda ne düzeyde bir siyasetçi olduğunu da adeta gözler önüne seriyor, sermeye çalışıyor Mehmet Gürel.

Mehmet Gürel Yalova’nın yeni Muharrem İnce’sidir veya Yalova’nın yeni Muharrem İnce’si olma yolunda ilerlemektedir.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnceMehmet Gürel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.