Hakan Korkmaz yazdı... Millet İttifakı'nı Yalova'da bekleyen büyük kriz!

Özel Kulis... Geçen seçimlerde İYİ Parti’nin aday çıkarmaması için Akşener ikna edilene kadar, yardımcısı Halit Güleç’le beraber Hayri Tezcan’ın gazetesinde beklerken adeta ecel terleri döken Vefa Salman, gelen iyi haberi masa kurarak kutlamışlardı.

Yalova’da İYİ Parti, CHP’ye “Geçen biz fedakarlık yaptık, bu sefer sıra sizde...” demeye mi hazırlanıyor?

Bu çok özel kulis bilgisine ulaşınca “Acaba İYİ Parti, CHP’nin Yalova’daki rezil durumundan faydalanmaya mı çalışıyor?” sorusunu kendi kendime soruverdim ne yalan söyleyeyim.

Öyle ya...

CHP şu an Yalova’da yolsuzluk çukurundan yüzsüzlük yaparak çıkmaya çalışan rezil bir güruhun elinde adeta oradan oraya savrulmakta!

Bu durum CHP’nin Yalova’daki en büyük rakibi AK Parti için bir fırsat mıdır? Fırsattır.

Peki ya diğer partiler için?

Evet CHP’nin Yalova’daki paramparça durumu Millet İttifakı ortakları içinde bir fırsat olarak duruyor ve kulislerde konuşulan iddialara göre İYİ Parti Yalova’da ayağına gelen bu fırsatı değerlendirmek istiyor.

Aslında siyasette hele ki partilerin ittifak yapmaya mecbur kaldıkları bu sistemde normal karşılayabileceğimiz bu durumu yine de Millet İttifakı’nı Yalova’da bekleyen büyük bir kriz olarak gördüğümü ifade etmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.